Neler Yeni

Kardeşim tiktok kullanıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kardeşime tel aldık tiktok kullanmaya başladı sil diyorum silmiyor ne yapmalıyım nasıl soğutabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hissediyorum geliyorlar , onlar geliyor... kardeşini odaya kitle işkence yap diyenler geliyor...
Benim kardeşim de kullanıyor ve kaırşamıyorum.
Bıraktım ne yapıyorsa yapsın.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Ben olsam giderim anneme babama saçma sapan hareketler yapan engellilerin videolarını gösterirdim onlarda telefonu falan alır herhalde sende öyle yap

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben olsam giderim anneme babama saçma sapan hareketler yapan engellilerin videolarını gösterirdim onlarda telefonu falan alır herhalde sende öyle yap
Ne izlediğini görmeden böyle bir şey yapmak mantıksız, izlese bile uyarmak yerine niye direkt böyle bir şey yapıyorsan ki?

Son düzenleme:

Sami Järvi

80+ Silver
Ben Soğutmayı başardım arkadaşlar çok zor oldu ama başardım şu an telefonunda yok ,instagramda takip de etmiyor ama keşfetine çıkıyorsa bilemem.beni asıl korkutan arkadaşları arkadaşları kardeşime zorlarlarsa ne yapacağım cok merak ediyorum psikolojik baskı yapabilirler .sonuçta okul ortamı

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Kardeşime tel aldık tiktok kullanmaya başladı sil diyorum silmiyor ne yapmalıyım nasıl soğutabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hissediyorum geliyorlar , onlar geliyor... kardeşini odaya kitle işkence yap diyenler geliyor...
Eski kardeşim.

Umut0526

80+ Silver
Tiktok güzel uygulama aslında ama kitlesi sıkıntı. Çok cringe. Geçen kuzenin evindeydim o da kullanıyor olmadık şarkılar falan. İnstagram da iyi uygulamaydı tiktok gelince orada da yiktok videoları başladı.

Alfha13

80+ Silver
Geçmiş olsun kardeş...

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT