hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,235
atk a9plus al
vxe medium mouse tak büyük mouse gpu kopyası ona gore alin eger eline uyuyorsa atk daha mantikli ama bence kucuk mouselar daha kolay kullanılır tercih meselesihocam machenike m7 pro max 3k dan 1600 e düşmüştü pembe rengi fakat almadım. Diğer forumlarda mouseden sizin gibi iyi anlayan bir arkadaş sensörü 3395 iyi fakat mcu su kötü dedi ekstradan bir sorun oluşursa çok ilgililer mi şüpheli dedi. Bende sizin önceden önerdiğiniz atk a9 u aldım tekrardan abime. Siyah rengini çok aradım ama bulamadım. Düz atk a9 un sensörü 3395se ve 3370 ayarında diyorlar. O fiyata alabileceğim paw3395 sensörlü bir marka daha vardı ama 1500 tl ye 3395 sensör alınca malzeme kalitesinden kesiyorlar. Daha önce oled ekranlı bir mouseyi düşünüyorduk fakat sanki sadece 1500 tl yi sensöre veriyormuşuz gibi kalitesi pek hoşuma gitmedi. Pil yuvası sallanıyormuş tarzı yorumlar gördüm.
Size sadece 1 link attım hocam kafanızı karşıtırdıysam kusuruma bakmayın. Machenikeyi beğendim ama klavyem beyaz kasam siyah monitör siyah pembenin pek uyacağını düşünmedim. Mcu su kötü dendiği için vazgeçtim heralde anakartı mıdır beyni midir kaliteli değilmiş.
Atk a9 un yazılımı ve fiyat performans olması süper. Siyah modelini alabilsem alacaktım abime ancak 1 haftadır stoklar yenilenmedi. Vxe r1se+ ın siyah rengi vardı ama görüntüsü hoşuma gitmedi. Ucu sivri eğik sivrisineğe benziyor.
Hakkınızı helal edin hocam mouse konusunda size güveniyorum o yüzden isminizi etiketledim 2-3 defa
Teşekkür ederim yorumunuz için atk a9 aldımvxe medium mouse tak büyük mouse gpu kopyası ona gore alin eger eline uyuyorsa atk daha mantikli ama bence kucuk mouselar daha kolay kullanılır tercih meselesi
sıkıntı yok hocam çağırdığınızda elimden geldiğinceyardım etmeye çalışıyorum ben orda linki tam göremediğimden öyle yazmıştım özür dilenecek bir şey yok birde 3395se nin 3370 e yakın olmasının sebebi normal 3395in bir altı olmasıdır ama 3370 iile aynı performansı verirmi bilemem yani 3370 de alsanız 3395 se bile alsanız aradaki farkı anlama imkanız dahi olmazhocam machenike m7 pro max 3k dan 1600 e düşmüştü pembe rengi fakat almadım. Diğer forumlarda mouseden sizin gibi iyi anlayan bir arkadaş sensörü 3395 iyi fakat mcu su kötü dedi ekstradan bir sorun oluşursa çok ilgililer mi şüpheli dedi. Bende sizin önceden önerdiğiniz atk a9 u aldım tekrardan abime. Siyah rengini çok aradım ama bulamadım. Düz atk a9 un sensörü 3395se ve 3370 ayarında diyorlar. O fiyata alabileceğim paw3395 sensörlü bir marka daha vardı ama 1500 tl ye 3395 sensör alınca malzeme kalitesinden kesiyorlar. Daha önce oled ekranlı bir mouseyi düşünüyorduk fakat sanki sadece 1500 tl yi sensöre veriyormuşuz gibi kalitesi pek hoşuma gitmedi. Pil yuvası sallanıyormuş tarzı yorumlar gördüm.
Size sadece 1 link attım hocam kafanızı karşıtırdıysam kusuruma bakmayın. Machenikeyi beğendim ama klavyem beyaz kasam siyah monitör siyah pembenin pek uyacağını düşünmedim. Mcu su kötü dendiği için vazgeçtim heralde anakartı mıdır beyni midir kaliteli değilmiş.
Atk a9 un yazılımı ve fiyat performans olması süper. Siyah modelini alabilsem alacaktım abime ancak 1 haftadır stoklar yenilenmedi. Vxe r1se+ ın siyah rengi vardı ama görüntüsü hoşuma gitmedi. Ucu sivri eğik sivrisineğe benziyor.
Hakkınızı helal edin hocam mouse konusunda size güveniyorum o yüzden isminizi etiketledim 2-3 defa