Neler Yeni

Kardeşimin Espor Takımına Girmesini İstiyorum.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Takım taşıdığını gormedim takım oyunu yapabiliyorsa birde bi siralamada gozukurse alınabilir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

@S3na
Hocam takımla kordine bir şekilde oynayabiliyor, 2-3 maçtaki sırallamasını atayım birazdan.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Hocam kill inanin hic onemli degil reyna gibi karakterler oynamiyosa
Bence burada yanılıyorsunuz, support oynayan birisi reyna oynayan birisinden daha fazla kill aldıysa demekki burada bir şey var. Ne gibi bir şey var derseniz, takıma daha çok killi olan mı katkı sağlar az olan mı?

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
TROL KONU DEĞİLDİR LÜTFEN BOŞ YAPACAKLAR YAZMASIN :)
Merhaba dostlar, kardeşim 13 yaşında ve valorantta yeni gelen yeşilli rankta ve bu ranka tek başına çıktı (takımı yok anlamında). Bronz elodaki beni altın 2'ye kadar çıkarttı. Piyasadaki bildiğim takımlara yazdım ama pek takan olmadı tahmin edebileceğiniz üzere. Bu konuyu açma amacım ise hem bildiğiniz başka takımların isimlerini ve kardeşimi nasıl değerlendirebileceğim hakkında öneri almak.
Yeşilli ranka çıkarken ki maçları;
Youtubeda shorts olarak atılabilir çünkü videolar pek izlenmez taninamadigindan yada Tiktok'ta paylaşın keşfete göre ciktigindan acayip iyi oluyor mesela bı adam var örnek olarak soyliyeyim 1.000takipcisi var fut espor takımı görsün diyor videolar atıyor etiketliyor insanlarda güzel vuruş ve aimi görünce yorumlarda onlarda fut espor takımını etiketliyor sayfa adminide görüp yorum yapıyor ve o sıradada kitle kasıyor fut ta şansı olmayabilir bence ama ilk Twitchte valorant oynayanları takip edip turnuvalara katılıp pre bulup yavaş yavaş tanınır ve en sonunda belki bir yere gelir ama zor şuan çoğu 12-18 arası insan FPS oyunu olarak valo oynuyor ondan kardeşinden daha iyi oynayan çok insan vardır ama şansını denesin

Maykıl

80+ Silver
Bence burada yanılıyorsunuz, support oynayan birisi reyna oynayan birisinden daha fazla kill aldıysa demekki burada bir şey var. Ne gibi bir şey var derseniz, takıma daha çok killi olan mı katkı sağlar az olan mı?
Nizami killer alan

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
a1.png
a2.png
a3.png
a4.png
a5.png

Nizami killer alan
Hocam maç sonunda reyna hala kaldı bu support oynayanın nizami olmadığı anlamına mı geliyor?

Maykıl

80+ Silver

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Hocam kill kopegi olmuyorsa gidip mal gibi peekleyip eli satmiyorsa nizami kill dir bence
Hocam yazdığınızı 3-4 defa okudum kafamda birşeyler oluştu ama dökemiyorum yazıya en iyisi burada bitirelim konuşmayı, ben yatış moduna geçeyim. Bu arada yazdğınız şeyler için teşekkürler.

Maykıl

80+ Silver
Hocam yazdığınızı 3-4 defa okudum kafamda birşeyler oluştu ama dökemiyorum yazıya en iyisi burada bitirelim konuşmayı, ben yatış moduna geçeyim. Bu arada yazdğınız şeyler için teşekkürler.
Hocam durun daha ozelden anlatiyordum birseyler

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
statsları pek iyi değil girebileceğini sanmıyorum dia oyuncularıda almazlar tier takımlara

@stizzy dc varsa atın bana yardımcı olabilirim

Son düzenleme:

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
dc varsa atın bana yardımcı olabilirim
stizzy#1449
statsları pek iyi değil girebileceğini sanmıyorum dia oyuncularıda almazlar tier takımlara
En azından bbl akademi veya unlostun tanıttığı küçük arkadaş gibi olsa yeter, oradan sonra ben yükseleceğine inanıyorum. Yaşı daha 13 kendini dahada geliştirebilir.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Kayıt alıyordu onları editleyip ytye atabilirim, oyunu resmen yaşıyor, çoğu lineupları biliyor ve çoğu maçta uygulamaya çalışıyor, aklıma gelmemişti teşekkürler.
Eğer oyunu solidse takım seçmeleri oluyor zaman zaman güzel maçlarından bir iki tane atıyorsunuz güzel hareketlerden klip filan yapıyorsunuz onlar geçmişi inceleyip alıp almamaya karar veriyor. Onlara katılabilir ama e spor için oyunu olabildiğince solid oynamalı ekstra hareketler deneyip risk almadan oyun bilgisiyle tık tık ilerleyip oyunu kazandırmaya bakmalı

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Eğer oyunu solidse takım seçmeleri oluyor zaman zaman güzel maçlarından bir iki tane atıyorsunuz güzel hareketlerden klip filan yapıyorsunuz onlar geçmişi inceleyip alıp almamaya karar veriyor. Onlara katılabilir ama e spor için oyunu olabildiğince solid oynamalı ekstra hareketler deneyip risk almadan oyun bilgisiyle tık tık ilerleyip oyunu kazandırmaya bakmalı
Hocam solid oynamak derken katı mı oynaması gerek?

Top Bottom