Neler Yeni

Kardeşimin SGK düşmüş

Reindi

80+ Silver
Madem böyle hocam kardeşinin girişini senin iş yerinden yapsana :D
gitsin babası yapsın bende çöpe atacak tek kuruş yok yaparken yanımdalar mıydı öbürkü abiminde poğaça dükkanı var gitsin o yapsın benden zırnık çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam madem bu kadar zenginsiniz niye özele vs gitmiyor yada bi sgk girişi yaptırmıyor
liseyi bitirdi boş boş geziyor okuyup ne yapacak babası var adamın aslan gibi bizim olmadı o hissi bilmiyoruz ne yazık ki

Usta sen böyle iyi durumdaysan, gerisini boşver de onlar düşünsün kendi hayatının keyfini çıkar :D
eskiden takardım da şuan valla umrumda değil arkamdan neler diyolar eski ben olsaydım gidip vurmuştum hepsini umrumda değil valla ulan hasta oldum 1 hafta yattım insanın bir annesi babası arayıp sormaz mı ya hadi aramız bozuk kanında mı bozuk bir amcaoğlum geldi nasılsın diye sormaya beni hastaneye götürdü sağolsun parası var ama adam olamamış 60 küsür yaşındaki adam

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
gitsin babası yapsın bende çöpe atacak tek kuruş yok yaparken yanımdalar mıydı öbürkü abiminde poğaça dükkanı var gitsin o yapsın benden zırnık çıkmaz

liseyi bitirdi boş boş geziyor okuyup ne yapacak babası var adamın aslan gibi bizim olmadı o hissi bilmiyoruz ne yazık ki

eskiden takardım da şuan valla umrumda değil arkamdan neler diyolar eski ben olsaydım gidip vurmuştum hepsini umrumda değil valla ulan hasta oldum 1 hafta yattım insanın bir annesi babası arayıp sormaz mı ya hadi aramız bozuk kanında mı bozuk bir amcaoğlum geldi nasılsın diye sormaya beni hastaneye götürdü sağolsun parası var ama adam olamamış 60 küsür yaşındaki adam
Allah işini gücünü rast getirsin hocam, inşallah hak ettiğin değeri görürsün

Clayz

80+ Silver
ulan ben 18 yaşında çırak olarak muslukcunun yanına girip çalıştım ben enayimiyim bende alsaydım harçlık şuan kendi emeğimle yaptığım 4 dairem 1 dükkan 1 garaj 2 araba 1 villam var kimse alıvermedi bana hazır bir şeyede konmadım o zoruma gidiyor sadece kardeşimle zorum yok babamla 2 senedir görüşmüyorum bile
sayarken gta dakı mulklerını sayıyo zannettım hocam yanlıs anlamassan ne yaptında o kadar kazandın allah daha cok versınde muslukcunun yanına gırdım deyınce devamı garıp oldu

Top Bottom