Neler Yeni

Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Senin hastalığın varsa belki sana özel olarak kullanma demiştir. Ayrıca sadece 1 doktora da bağlı kalınmamalı başka doktorlara da gidip başvurulmalı. Her şeyin aşırısı tabii ki zararlı ancak ben de doktora başvurmuştum protein tozu için ayarında kullanırsan zararı yok demişti.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Senin hastalığın varsa belki sana özel olarak kullanma demiştir. Ayrıca sadece 1 doktora da bağlı kalınmamalı başka doktorlara da gidip başvurulmalı. Her şeyin aşırısı tabii ki zararlı ancak ben de doktora başvurmuştum protein tozu için ayarında kullanırsan zararı yok demişti.
Kalbime baktı. En son kalbin sağlam dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Dostum attığın nerdeyse tüm yorumlarda doktorlara ve doktorun dediğini uygula diyen arkadaşlara sallamışsın da sen ne iş yapıyorsun veya bu konu hakkında ne bilgin var paylaşır mısın forumda, şayet doktorun dediğinin üstüne konuşabilecek seviyede isen tamam haklısın diyip uzatmayacağız ama hayatında bir dala sap olamamış o kadar zaman, yıllarca çalışıp çabalayan doktorlara yattığın yerden sallayıp boş konuşan biriysen susman gerektiğini biz sana söylemeyelim olur mu?
Ben arkadaşa özelden elimden geldiğince yardım ettim zaten. Sizlere ben araştırma paylaşsamda anlamayacağınız için gerek yok.

Tre-x

80+ Silver
Nasıl sünnet olunur konu da açarsınız yakında. Bildiğiniz öğrendiniz şeyleri niye buraya yazıyorsunuz hem kendi hem de insanların vaktini çalıyorsunuz.
insanın vaktini çalmıyor ya da çalındığını düşünen varsa bırak kendisi söylesin sana ne oluyor? vakti çalınan varsa bu konuya girip 5 sayfalık yorumları okumaz olur biter, öğrendiği şeyleri buraya yazıyor çünkü bu bilgilerin veya bazı yanlışlardan haberdar olalım diye yazıyor senin gibilerde boş yapıyor işte

Tre-x

80+ Silver
Spor yapıyor musun dedi evet dedim fitness. Güzel güzel ne sporu olduğu önemli değil. Yeter ki spor yap her zaman yap. Sonra ekledi durduk yere ama protein tozu kullanma günümüz gençleri meraklı olabiliyor böyle şeylere sen uzak dur dedi.
sebebini sormuş olmanı bekliyordum eğer sormadıysan bir daha gittiğinde mutlaka sor ve çevremde kullanan birçok insan var yıllardır kullananlar var uzun vadede bir etki görmemişler siz neden böyle söylediniz diye sor doktorun cevabını merak ediyorum
doktor yeni mezun gibi duruyor muydu sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
insanın vaktini çalmıyor ya da çalındığını düşünen varsa bırak kendisi söylesin sana ne oluyor? vakti çalınan varsa bu konuya girip 5 sayfalık yorumları okumaz olur biter, öğrendiği şeyleri buraya yazıyor çünkü bu bilgilerin veya bazı yanlışlardan haberdar olalım diye yazıyor senin gibilerde boş yapıyor işte
Burası teknoloji forumu baktığımda bunun gibi boş şeyler karşıma çıkmasın arkadaş. Adam doktora sormuş bir de buraya soruyor burada herkes doktor ya ondandır. Bir de bana like atan adamları da fırçalasana.

Tre-x

80+ Silver
Burası teknoloji forumu baktığımda bunun gibi boş şeyler karşıma çıkmasın arkadaş. Adam doktora sormuş bir de buraya soruyor burada herkes doktor ya ondandır. Bir de bana like atan adamları da fırçalasana.
burası sadece teknoloji forumu değil burada bir sürü tema var arabalar , sağlık , spor , teknoloji , ekonomi , siyaset , kadın-erkek ilişkileri , indirimler , psikoloji ... sayamayacağım daha bir sürü tema ve daha fazlası. doktora sormuş diye buraya soramaz mı belki protein tozları hakkında o doktordan daha bilgili kişiler var bu forumda nereden biliyorsun? zamanında aşıyı tavsiye eden ve aşıya karşı çıkan doktorlar yok muydu tavsiye eden de etmeyen de doktor ama bu durumda ne yapacağız? neyse sen hayatını sadece doktorların dediğine göre yaşa hiç araştırma hiç okuma hiç danışma hiç sorma. amacım seni fırçalamak değil yanlış kafadasın ve bu kafadan çıkmanı tavsiye ediyorum sana ve senin gibi düşünenlere seçim sizin BOL ŞANS!

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
burası sadece teknoloji forumu değil burada bir sürü tema var arabalar , sağlık , spor , teknoloji , ekonomi , siyaset , kadın-erkek ilişkileri , indirimler , psikoloji ... sayamayacağım daha bir sürü tema ve daha fazlası. doktora sormuş diye buraya soramaz mı belki protein tozları hakkında o doktordan daha bilgili kişiler var bu forumda nereden biliyorsun? zamanında aşıyı tavsiye eden ve aşıya karşı çıkan doktorlar yok muydu tavsiye eden de etmeyen de doktor ama bu durumda ne yapacağız? neyse sen hayatını sadece doktorların dediğine göre yaşa hiç araştırma hiç okuma hiç danışma hiç sorma. amacım seni fırçalamak değil yanlış kafadasın ve bu kafadan çıkmanı tavsiye ediyorum sana ve senin gibi düşünenlere seçim sizin BOL ŞANS!
Donanım arşivi Türkiye'nin kasmayan teknoloji forumu yazan ben miyim. Evet artık amacından sapmış bir forum burası Technopat birinci burası ikinci. Protein tozu konusuna gelince lisede bile anlatılıyor zararlı olduğu. Ayrıca hiç okuma araştırma danışma dediğin konu da maşallah bu ülkede de herkes bilgin zaten boşa eğitim var. Bilin adamlarında yanlışları olur ama protein tozu zararlıdır. Hayvan gibi kas yapanların da protein tozu steroid hormon gibi takviye alanlarında ömrü kısa oluyor. Son olarak kullandığın uslüp aşağılayıcıdır. Bazı yerleri büyük yazarak ve ünlem koyarak ilk bakışta bu belli ediyor. TAMAM MI ! 😀

Tre-x

80+ Silver
Donanım arşivi Türkiye'nin kasmayan teknoloji forumu yazan ben miyim. Evet artık amacından sapmış bir forum burası Technopat birinci burası ikinci. Protein tozu konusuna gelince lisede bile anlatılıyor zararlı olduğu. Ayrıca hiç okuma araştırma danışma dediğin konu da maşallah bu ülkede de herkes bilgin zaten boşa eğitim var. Bilin adamlarında yanlışları olur ama protein tozu zararlıdır. Hayvan gibi kas yapanların da protein tozu steroid hormon gibi takviye alanlarında ömrü kısa oluyor. Son olarak kullandığın uslüp aşağılayıcıdır. Bazı yerleri büyük yazarak ve ünlem koyarak ilk bakışta bu belli ediyor. TAMAM MI ! 😀
TP de farklı temalar var buna takılmamalisin. Protein tozuna gelince nesi zararlı zararlı kılan şey ne protein tozunu anlatır mısın?
Hayvan gibi kas yapanlar genelde Steroid kullanıyor evet Steroid doğallığını bozuyor ve zararları var ama protein tozu , keratin , karbonhidrat tozu ... Bunlar doğallığı bozmuyor ve zararlı etkisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zararı yok diyorum ama sağlıklı kişilere zararı yok rahatsızlığın varsa araştırıp kullanmalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,106
Üyeler
166,694
Son üye
simyuta.
Top Bottom