EpicAykut
80+
ya tartışılabilcek bir şey mi doktoru kullanma demişkonu o mu?
bide o randomla millete çocuk demen harbiden ilginç dostum
ya tartışılabilcek bir şey mi doktoru kullanma demişkonu o mu?
bide o randomla millete çocuk demen harbiden ilginç dostum
Yanlış bir bakış açısı.1 doktorun dediğine inanma eğer kafanda kılçık varsa git başka doktorlara da sor. çoğunluğun dediğini doğru kabul et derim.
Ben bunu dediğim zaman bir kaç arkadaş laf etmişti.Biraz araştırsalar anlayacaklar da araştırmadan laf ediyorlarZararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
kanka geçen senelerde babama gereksiz doktorun biri sirozsun dedi (karaciğer kanseri) hemen telaşlandılar çevremdeki herkes. 4 farklı doktora daha götürdüm ortada siroz yokmuş başka bişey dedi(kanserden çok çok daha iyi bişeydi ismi gelmiyor aklıma) o günden sonra her doktor doktor değildir gözümde. o doktor oldu diye 4 4lük bilmesi gerekmiyor herşeyi. o da insan senin benim gibi. (bilse bile karıştırıyor bile olabilir)Yanlış bir bakış açısı.
Ben zaten o doktor öyle söylediyse doğrudur demiyorumki. Geçmiş yorumlarıma bakarsan bakış açımı zaten anlarsın. Benim senin yorumuna yaptığım eleştiri çoğunluk hangisini derse onu dinle demendi. Bu arada babana büyük geçmiş olsun.kanka geçen senelerde babama gereksiz doktorun biri sirozsun dedi (karaciğer kanseri) hemen telaşlandılar çevremdeki herkes. 4 farklı doktora daha götürdüm ortada siroz yokmuş başka bişey dedi(kanserden çok çok daha iyi bişeydi ismi gelmiyor aklıma) o günden sonra her doktor doktor değildir gözümde. o doktor oldu diye 4 4lük bilmesi gerekmiyor herşeyi. o da insan senin benim gibi. (bilse bile karıştırıyor bile olabilir)
teşekkürler. fakat ben orda doktor açısından demiştim belirtmediğim için hata bende. doktor çoğunluğuna göre hareket et dersem daha doğru olurduBen zaten o doktor öyle söylediyse doğrudur demiyorumki. Geçmiş yorumlarıma bakarsan bakış açımı zaten anlarsın. Benim senin yorumuna yaptığım eleştiri çoğunluk hangisini derse onu dinle demendi. Bu arada babana büyük geçmiş olsun.
Dostum attığın nerdeyse tüm yorumlarda doktorlara ve doktorun dediğini uygula diyen arkadaşlara sallamışsın da sen ne iş yapıyorsun veya bu konu hakkında ne bilgin var paylaşır mısın forumda, şayet doktorun dediğinin üstüne konuşabilecek seviyede isen tamam haklısın diyip uzatmayacağız ama hayatında bir dala sap olamamış o kadar zaman, yıllarca çalışıp çabalayan doktorlara yattığın yerden sallayıp boş konuşan biriysen susman gerektiğini biz sana söylemeyelim olur mu?Yanlış bir bakış açısı.
Spor yapıyor musun dedi evet dedim fitness. Güzel güzel ne sporu olduğu önemli değil. Yeter ki spor yap her zaman yap. Sonra ekledi durduk yere ama protein tozu kullanma günümüz gençleri meraklı olabiliyor böyle şeylere sen uzak dur dedi.durduk yere mi dedi aranızda geçen diyaloğu aklında kalan kısmıyla yazar mısın?