Neler Yeni

Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

Hasan344

80+ Gold
Doktor söylüyorsa bir nedeni vardır. Bence kullanma forumda kullan diyenleride dinleme.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Yanlış bir bakış açısı.
kanka geçen senelerde babama gereksiz doktorun biri sirozsun dedi (karaciğer kanseri) hemen telaşlandılar çevremdeki herkes. 4 farklı doktora daha götürdüm ortada siroz yokmuş başka bişey dedi(kanserden çok çok daha iyi bişeydi ismi gelmiyor aklıma) o günden sonra her doktor doktor değildir gözümde. o doktor oldu diye 4 4lük bilmesi gerekmiyor herşeyi. o da insan senin benim gibi. (bilse bile karıştırıyor bile olabilir)

bladeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alihan
Instagram
alilendro
Steam
alien
Twitter
alilendro
Discord
alien#1954
Herşeyin aşırısı zararlıdır.

Tre-x

80+ Silver
durduk yere mi dedi aranızda geçen diyaloğu aklında kalan kısmıyla yazar mısın?
@Alexa

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
kanka geçen senelerde babama gereksiz doktorun biri sirozsun dedi (karaciğer kanseri) hemen telaşlandılar çevremdeki herkes. 4 farklı doktora daha götürdüm ortada siroz yokmuş başka bişey dedi(kanserden çok çok daha iyi bişeydi ismi gelmiyor aklıma) o günden sonra her doktor doktor değildir gözümde. o doktor oldu diye 4 4lük bilmesi gerekmiyor herşeyi. o da insan senin benim gibi. (bilse bile karıştırıyor bile olabilir)
Ben zaten o doktor öyle söylediyse doğrudur demiyorumki. Geçmiş yorumlarıma bakarsan bakış açımı zaten anlarsın. Benim senin yorumuna yaptığım eleştiri çoğunluk hangisini derse onu dinle demendi. Bu arada babana büyük geçmiş olsun.

Tavuk göğüsü daha iyi bir kaynak protein tozuna göre.
Sadece streoidlerden oluşmuyor, biyoloji bilgisine laf etmeye gerek yok.
Konumuza dönersek tavuk göğüsü daha mantıklı bir kaynak

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Ben zaten o doktor öyle söylediyse doğrudur demiyorumki. Geçmiş yorumlarıma bakarsan bakış açımı zaten anlarsın. Benim senin yorumuna yaptığım eleştiri çoğunluk hangisini derse onu dinle demendi. Bu arada babana büyük geçmiş olsun.
teşekkürler. fakat ben orda doktor açısından demiştim belirtmediğim için hata bende. doktor çoğunluğuna göre hareket et dersem daha doğru olurdu

Az biraz sakin

80+ Bronze
Yanlış bir bakış açısı.
Dostum attığın nerdeyse tüm yorumlarda doktorlara ve doktorun dediğini uygula diyen arkadaşlara sallamışsın da sen ne iş yapıyorsun veya bu konu hakkında ne bilgin var paylaşır mısın forumda, şayet doktorun dediğinin üstüne konuşabilecek seviyede isen tamam haklısın diyip uzatmayacağız ama hayatında bir dala sap olamamış o kadar zaman, yıllarca çalışıp çabalayan doktorlara yattığın yerden sallayıp boş konuşan biriysen susman gerektiğini biz sana söylemeyelim olur mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
durduk yere mi dedi aranızda geçen diyaloğu aklında kalan kısmıyla yazar mısın?
Spor yapıyor musun dedi evet dedim fitness. Güzel güzel ne sporu olduğu önemli değil. Yeter ki spor yap her zaman yap. Sonra ekledi durduk yere ama protein tozu kullanma günümüz gençleri meraklı olabiliyor böyle şeylere sen uzak dur dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,175
Üyeler
166,704
Son üye
yildirimozew
Top Bottom