Neler Yeni

Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Valla 2 yıldır kullanıyorum pek bir zararını görmedim açıkçası. Sorun şu şekilde olabiliyor kutu paketini açtıktan sonra servis sayısı kadar günü önemli, o günden sonra pıhtı olmaya başlıyor ve çözünmüyor. Bu şekilde içimde mideye yapışma ihtimali artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet malasef ülkemizde her önüne gelen üniversite okuduğundan cahil sayısı çok fazla, aynı sizler gibi.
Her önüne gelen üniversite okuyor ama her önüne gelen doktorluk okuyamıyor

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
Toz türü şeyden sağlık beklemek saçmalık tabii ki de zararlı. Bazılarıda herbalife tozlarını kullanıp zayıflamaya çalışıyor tanıdık nefroloji doktoru böbreklere zarar verdiğini söyledi.
Herbalife gıda takviye ürünleri gdo'ludur, yani genetiği değiştirilmiştir. Daha önce Türkiye'de komple yasaklandı, 2010'lu yılların başında otel toplantıları ile tekrar avon benzeri bir sistem ile döndüler, şimdi her yerdeler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Valla 2 yıldır kullanıyorum pek bir zararını görmedim açıkçası. Sorun şu şekilde olabiliyor kutu paketini açtıktan sonra servis sayısı kadar günü önemli, o günden sonra pıhtı olmaya başlıyor ve çözünmüyor. Bu şekilde içimde mideye yapışma ihtimali artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her önüne gelen üniversite okuyor ama her önüne gelen doktorluk okuyamıyor
Belirli bir derece yapsalar bile üniversitelerimizde verilen eğitim bile şüpheli veya bu doktorlar ülkemizdeki popüler kültürümüzün etkisinde kalarak zararlı yorumunu yapıyorlar. Dünyada protein tozuna zararlı diyen sayılı ülkelerden biriyiz bu çok üzücü bir durum malasef.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Belirli bir derece yapsalar bile üniversitelerimizde verilen eğitim bile şüpheli veya bu doktorlar ülkemizdeki popüler kültürümüzün etkisinde kalarak zararlı yorumunu yapıyorlar. Dünyada protein tozuna zararlı diyen sayılı ülkelerden biriyiz bu çok üzücü bir durum malasef.
Neyse ki senin gibi sivri zekâlar var aramızda da umutluyuz.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
doktor protein tozu herkese zararlı dememiştir seni muayene etmiştir senin kullanmaman gerektiğini söylemiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Neyse ki senin gibi sivri zekâlar var aramızda da umutluyuz.
Arkadaş herhangi bir hastalığının olmadığını söyledi. Buna rağmen doktor buna protein tozu kullanma zararlı dediyse üzgünüm ben bu şahısa doktor diyemem. Ama isterseniz sizler diyebilirsiniz 🧠

EpicAykut

80+
Yıllarca eğitim almış ve bir yerde doktor olan birisi bunu söylüyorsa doğru söylüyor diye hiç düşünmedin mi Caner? :D
çocuk hala internet sitesi dior

Son düzenleme:
Top Bottom