NespaY
80+ Silver
Doğru kullanımda bir sıkıntısı olmaz.Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Doğru kullanımda bir sıkıntısı olmaz.Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
günlük aldığın 30gr protein tozu(1 ölçek) sana zarar vermez herhaldeZararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Sen ne demek istiyorsun? Yoksa doktorumuz yanlışmı biliyor? Sen doktorlarımızdan fazlamı biliyorsun? 6 yıl okumuş o doktor sen ne okudun he söyleseneDoğru kullanımda bir sıkıntısı olmaz.
Tavuk göğsüyle protein tozunun aynı seyler olmadıgını bılmek lazım tabii biyoloji önemlihem tavuk göğsü daha ucuz ve daha sağlıklı protein tozu lükstür
konu o mu?çocuk hala internet sitesi dior dasadssdasdas
hem tavuk göğsü daha ucuz ve daha sağlıklı protein tozu lükstür
Canım kardeşim yaklaşık 8 yıldır hipertansiyon hastasıyım , protein tozu senin kan akışını ve kan pompalamanı etkilediği için tansiyonu çıkartıyor ve kronik hipertansiyon hastası olmana sebebiyet veriyor , gitmediğim doktor kalmadı ama hipertansiyonun sebebi bulunmuyor , protein tozunu bırakman senin faydana organik gıdalar tüketmeye bak çok fazla abur cubur tüketme tuzlu şeyler yemeZararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Arkadaş doktor mu? Veyahut şu an tansiyonunuz 139 diyelim ve ben size protein tozu kullanma diyorum, çünkü protein tozu düzenli kullanımda onu 140 ve üstü yapacak: tansiyon hastası olacaksınız.Arkadaş herhangi bir hastalığının olmadığını söyledi. Buna rağmen doktor buna protein tozu kullanma zararlı dediyse üzgünüm ben bu şahısa doktor diyemem. Ama isterseniz sizler diyebilirsiniz
Dil çıkaracağına araştır yorum yap doğru kullanımda bir zararı yok bunun için doktora bile danışmıştım zamanında.Sen ne demek istiyorsun? Yoksa doktorumuz yanlışmı biliyor? Sen doktorlarımızdan fazlamı biliyorsun? 6 yıl okumuş o doktor sen ne okudun he söylesene
Sporu sağlıklı ve fit olmak için yap, zaten neden protein tozu kullanma ihtiyacın olsun ki ? İllede benim vücudum tank gibi olsun istiyorum diyorsan kullan ama kalbe zararlı, kalp krizi riskini baya arttırıyor. Sağlık için spor yaparken sağlınızdan olmayınZararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Mizah yaptım kanka geçmiş yorumlarıma bak anlarsın, bazı troller tarafından linç yedimde birazcıkDil çıkaracağına araştır yorum yap doğru kullanımda bir zararı yok bunun için doktora bile danışmıştım zamanında.
en yüksek protein oranı olan besinlerden biri veTavuk göğsüyle protein tozunun aynı seyler olmadıgını bılmek lazım tabii biyoloji önemli
Beni ishal yapmıştı bunun harici çarpıntı vb şeyleri hiç yaşamadım. Doktor zararlı dediyse zararlıdır üstüne söz olmaz. Herkesin bünyesi aynı değil bana protein tozu çarpıntı yapmaz ama başkasında ağır kalp hastalıklarına kadar yol açabilir.Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.