Neler Yeni

Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
günlük aldığın 30gr protein tozu(1 ölçek) sana zarar vermez herhalde
çoğu profesyonel,doktor bunu iddia ediyor yani
ama kişisel olarak sana kötü gelebilir mi orası doktorun bileceği iş
başka doktorlara danış

RedCheek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan TÜFEKÇİ
Canım kardeşim yaklaşık 8 yıldır hipertansiyon hastasıyım , protein tozu senin kan akışını ve kan pompalamanı etkilediği için tansiyonu çıkartıyor ve kronik hipertansiyon hastası olmana sebebiyet veriyor , gitmediğim doktor kalmadı ama hipertansiyonun sebebi bulunmuyor , protein tozunu bırakman senin faydana organik gıdalar tüketmeye bak çok fazla abur cubur tüketme tuzlu şeyler yeme

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
Arkadaş herhangi bir hastalığının olmadığını söyledi. Buna rağmen doktor buna protein tozu kullanma zararlı dediyse üzgünüm ben bu şahısa doktor diyemem. Ama isterseniz sizler diyebilirsiniz 🧠
Arkadaş doktor mu? Veyahut şu an tansiyonunuz 139 diyelim ve ben size protein tozu kullanma diyorum, çünkü protein tozu düzenli kullanımda onu 140 ve üstü yapacak: tansiyon hastası olacaksınız.
Ha unutmadan tüm hastalıkların sebebi sosyo-ekonomik, sosyo-kültüreldir.

Biraz önce yazdığım gibi doktordan tam bir açıklama alması gerekir. Doktorlarımızın genel olarak tek bir kusuru vardır; nasıl olsa anlamaz bu cahiller derler, anlatmayayım, kullanma, zararlı, yasak vb. der geçerler.

Tıp sadece hastalığa çare bulmaz zaten genel olarak neredeyse hiçbir sağlık branşı bir çözüm bulmaz, erteleyici ve önleyici sağlık müdahalesinde bulunur, tansiyon ilacı kullanınca tansiyon hastalığınız bitmez mesela bir ömür kullanırsınız, daha kötü veya ani bir sorun yaşamamak için.

Ayrıca 6 yıl okuyan doktor olmaz, pratisyen denir. Uzman doktorlar uzmanlık alanına göre 4 yıl veya daha fazla okurlar, alana göre.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fear

NespaY

80+ Silver
Sen ne demek istiyorsun? Yoksa doktorumuz yanlışmı biliyor? Sen doktorlarımızdan fazlamı biliyorsun? 6 yıl okumuş o doktor sen ne okudun he söylesene 😜
Dil çıkaracağına araştır yorum yap doğru kullanımda bir zararı yok bunun için doktora bile danışmıştım zamanında.

Fear

80+
Sporu sağlıklı ve fit olmak için yap, zaten neden protein tozu kullanma ihtiyacın olsun ki ? İllede benim vücudum tank gibi olsun istiyorum diyorsan kullan ama kalbe zararlı, kalp krizi riskini baya arttırıyor. Sağlık için spor yaparken sağlınızdan olmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Dil çıkaracağına araştır yorum yap doğru kullanımda bir zararı yok bunun için doktora bile danışmıştım zamanında.
Mizah yaptım kanka geçmiş yorumlarıma bak anlarsın, bazı troller tarafından linç yedimde birazcık 🤏

EpicAykut

80+
Tavuk göğsüyle protein tozunun aynı seyler olmadıgını bılmek lazım tabii biyoloji önemli
en yüksek protein oranı olan besinlerden biri ve
protein tozu daha basit hazırlanıyor veya eksik kalan proteini daha basit almak için fln kullanılıyor daha pahalı lüks bir şey
bu spor hk bir şeyler bilmek ve okuduğunu anlamak tabi önemli

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
1 doktorun dediğine inanma eğer kafanda kılçık varsa git başka doktorlara da sor. çoğunluğun dediğini doğru kabul et derim.

Kurapikki

80+ Bronze
Beni ishal yapmıştı bunun harici çarpıntı vb şeyleri hiç yaşamadım. Doktor zararlı dediyse zararlıdır üstüne söz olmaz. Herkesin bünyesi aynı değil bana protein tozu çarpıntı yapmaz ama başkasında ağır kalp hastalıklarına kadar yol açabilir.

Top Bottom