Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

Valla 2 yıldır kullanıyorum pek bir zararını görmedim açıkçası. Sorun şu şekilde olabiliyor kutu paketini açtıktan sonra servis sayısı kadar günü önemli, o günden sonra pıhtı olmaya başlıyor ve çözünmüyor. Bu şekilde içimde mideye yapışma ihtimali artıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet malasef ülkemizde her önüne gelen üniversite okuduğundan cahil sayısı çok fazla, aynı sizler gibi.
Her önüne gelen üniversite okuyor ama her önüne gelen doktorluk okuyamıyor

Toz türü şeyden sağlık beklemek saçmalık tabii ki de zararlı. Bazılarıda herbalife tozlarını kullanıp zayıflamaya çalışıyor tanıdık nefroloji doktoru böbreklere zarar verdiğini söyledi.
Herbalife gıda takviye ürünleri gdo'ludur, yani genetiği değiştirilmiştir. Daha önce Türkiye'de komple yasaklandı, 2010'lu yılların başında otel toplantıları ile tekrar avon benzeri bir sistem ile döndüler, şimdi her yerdeler.

Valla 2 yıldır kullanıyorum pek bir zararını görmedim açıkçası. Sorun şu şekilde olabiliyor kutu paketini açtıktan sonra servis sayısı kadar günü önemli, o günden sonra pıhtı olmaya başlıyor ve çözünmüyor. Bu şekilde içimde mideye yapışma ihtimali artıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her önüne gelen üniversite okuyor ama her önüne gelen doktorluk okuyamıyor
Belirli bir derece yapsalar bile üniversitelerimizde verilen eğitim bile şüpheli veya bu doktorlar ülkemizdeki popüler kültürümüzün etkisinde kalarak zararlı yorumunu yapıyorlar. Dünyada protein tozuna zararlı diyen sayılı ülkelerden biriyiz bu çok üzücü bir durum malasef.

Belirli bir derece yapsalar bile üniversitelerimizde verilen eğitim bile şüpheli veya bu doktorlar ülkemizdeki popüler kültürümüzün etkisinde kalarak zararlı yorumunu yapıyorlar. Dünyada protein tozuna zararlı diyen sayılı ülkelerden biriyiz bu çok üzücü bir durum malasef.
Neyse ki senin gibi sivri zekâlar var aramızda da umutluyuz.

doktor protein tozu herkese zararlı dememiştir seni muayene etmiştir senin kullanmaman gerektiğini söylemiştir.

Yıllarca eğitim almış ve bir yerde doktor olan birisi bunu söylüyorsa doğru söylüyor diye hiç düşünmedin mi Caner? :D
çocuk hala internet sitesi dior

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri