Neler Yeni

kargo faturasını atmışım yardım

mrhamsi

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
abdül
beyler bugün dropplus aldım trentoldan iade etme kararı verdım ama faturasını cöpe atmışım cöp gitti ne yapmam gerekiyor elektronik fatura geliyormu postama aldığımda

amdsaolsun

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
beyler bugün dropplus aldım trentoldan iade etme kararı verdım ama faturasını cöpe atmışım cöp gitti ne yapmam gerekiyor elektronik fatura geliyormu postama aldığımda
Geldiyse ve birincilde yoksa "belki" spam a düşmüştür. Ama çok bişey bilmiyorum bu konu ile

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kargo faturası gerekli değil. Ama kulaklıgın faturasını isteyebilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan bayram
Merhaba dostum bende çoğu satış platformdan satış yapıyorum. Öncelikle faturayı sana göndermek zorunda. Faturayı kaybettiysen eğer aldığın firmanın numarasını internette bulmayı deneyebilir ve ardından muhasebe birimine bağlanabilirsin. Onlarda tekrardan mail'den fatura gönderimi sağlarlar sana. Ancak iade nedenini ve ürünün yeniden satışa uygun olup olmadığını bilemediğim için bunun hakkında yorum yapamam. Trendyol , Hepsiburada gibi platformlar müşteri odaklıdır yardımcı olacaklarını düşünüyorum. En azından biz satıcıları bu durumda 2. plana koyuyorlar :(

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Elektronik fatura geliyor. Aksi durumda trendyol desteğe mail atarak faturanın bir nüshasını isteyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,803
Üyeler
159,977
Son üye
rmznutk
Top Bottom