Görmez hocam, üstüne ağır bişe atmadılar ise hiçbişey olmazRyzen İşlemciyi plastik kutusuna koyarak bişeye sarmadan gönderim yaptım sizce zarar görebilir mi o şekilde ?
şans kanka altlarda kalırsa ezilebilir.Ryzen İşlemciyi plastik kutusuna koyarak bişeye sarmadan gönderim yaptım sizce zarar görebilir mi o şekilde ?
Pardon hocam yine zannetmiyorum bir şey olacağını umarım olmaz.Ben kargoladım hocam bana gelmeyecek
Üstünede dikkat kırılacak eşyanyapıştırdı adam ama genede korktum kusurlu ürünü geri firmaya yolluyorum çünkü.Görmez hocam, üstüne ağır bişe atmadılar ise hiçbişey olmaz
Üzerine dikkat kırılacak eşya diye yapıştırdık ama bende çok güvenemiyorum.şans kanka altlarda kalırsa ezilebilir.
O zaman sorun olmaz hocam koltuğa koyuyorlarÜstünede dikkat kırılacak eşyanyapıştırdı adam ama genede korktum kusurlu ürünü geri firmaya yolluyorum çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzerine dikkat kırılacak eşya diye yapıştırdık ama bende çok güvenemiyorum.
kargo gelince adamın gözünde aç paket yamuksa geri gönder.Üstünede dikkat kırılacak eşyanyapıştırdı adam ama genede korktum kusurlu ürünü geri firmaya yolluyorum çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzerine dikkat kırılacak eşya diye yapıştırdık ama bende çok güvenemiyorum.
Umarım hocam.O zaman sorun olmaz hocam koltuğa koyuyorlar
Evet işlemci ile gelenle hocam inş tabure yapmazlar altlarınaO plastik eğer işlemciyle gelen ise bir sorun olmaz, eğer üstünde zıplarlar ise ayrı tabii.