Neler Yeni

Kargom başka birine verilmiş?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
İtopya'dan sipariş verdiğim DeathAdder V2 mouse. Şu anda netkargo üzerinde sipariş edilmiştir yazıyor ama ürün bana ulaşmadı ne yapmalıyım?

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Kargo şirketini arayıp bilgi alabilirsiniz. Bizimde kargomuz başkasına geldiğinde aramıştık ve kargoyu geri getirmişlerdi.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo şirketini arayıp bilgi alabilirsiniz. Bizimde kargomuz başkasına geldiğinde aramıştık ve kargoyu geri getirmişlerdi.
Şu an kargo şirketini aradım ama böyle bir sipariş numarası yok diyip kapatıyor.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Aynısı benim başımada geldi öğlen 1 gibi teslim edilmiş yazıyordu ama teslim almamıştım akşam 6 gibi gelip verdiler muhtemelen yetiştiremediler dağıtımı pazartesi getirecekler

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
İtopya'dan sipariş verdiğim DeathAdder V2 mouse. Şu anda netkargo üzerinde sipariş edilmiştir yazıyor ama ürün bana ulaşmadı ne yapmalıyım?
bazen ürün ulaşmadan teslim edildi yazabiliyor ama siz yinede satıcıyla yada kargo şirketiyle iletişime geçin derim

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ilkay berber
net kargo rezalet ürünün nerede olduğunu bulamıyorsun görüşelebileceğin kimse yok itopya nerden bulmuş bu şirketi bilmiyorum

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Şu an kargo şirketini aradım ama böyle bir sipariş numarası yok diyip kapatıyor.
Şubeye gidebilirsiniz iade ettiğim kargo geri bana getirildiğinde şubeye gidip aldığım yerin müşteri hizmetleri ile konuşarak sorunu halletmiştim.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar hala ses seda yok kargo firmasına ulaşılmıyor. İtopya supportuna ulaştım kargo firmasını arayacağını söyledi ama hayırlısı

Son düzenleme:
Top Bottom