Neler Yeni

Kargom Dağıtıma Çıktı Fakat Gelmedi?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
ben sipariş verirken sürat kargo ismini gördüğümde zaten bi ufaktan flow a başlıyorum böyle ondan sonra tabi ilk hafta yok
ikinci hafta şubede gene getirmiyorlar
gidip alıyorum bende
Yarın açık olurmu gidip alayım?

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Öğleden sonra tatil olduğu için getirmediler büyük ihtimal.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Yarın açık olurmu gidip alayım?
yarın tatil diye biliyorum bir de bugün dağıtıma çıktı diye zaten bildirim atmışlar yarından sonra elinde olur büyük ihtimal sen zahmete girme.
şimdi gidersin dağıtımda derler akşama kadar beklersin (3 saat beklemişliğim var :) )

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
yarın tatil diye biliyorum bir de bugün dağıtıma çıktı diye zaten bildirim atmışlar yarından sonra elinde olur büyük ihtimal sen zahmete girme.
şimdi gidersin dağıtımda derler akşama kadar beklersin (3 saat beklemişliğim var :) )
Her zamanki Sürat kargo :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adamlar pandemi nedeni ile gece gündüz calısıyor bunun en basit örneği gece3 de dagıtıma ulastı 4 de arabya konuldu yazıyor benım kargomda bekleyiver 1 günden bişi olmaz.Sabırsız olmayın sonucta arabaya konmus ürün yarın gelsin varsın.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Her zamanki Sürat kargo :D
mmmm classic...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar pandemi nedeni ile gece gündüz calısıyor bunun en basit örneği gece3 de dagıtıma ulastı 4 de arabya konuldu yazıyor benım kargomda bekleyiver 1 günden bişi olmaz.Sabırsız olmayın sonucta arabaya konmus ürün yarın gelsin varsın.
açıkçası pandemi yokken daha rezaletti
bu arada aras kargo favori firmam ve pandemide bile en fazla 1 gün gecikme oldu aşığım adamlara oh yerim ben onları

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sürat kargoda çalışan herkes iyi hizmet vermiyor demedik.
Sürat kargo genellikle kötü hizmet veriyor.

Yarın tatil belirteyim.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sürat kargoda çalışan herkes iyi hizmet vermiyor demedik.
Sürat kargo genellikle kötü hizmet veriyor.

Yarın tatil belirteyim.
Olabilir benımde kalvyem 2 gün ocne sipariş verdim bugun gelmedi yarında tatil ama leden ne gelir bende tutup konumu acam kargoya verildi ama elime gelmedi diye demekki cuam günü elimde olucak. Bukadar kasmay gerek yok.

mmmm classic...

açıkçası pandemi yokken daha rezaletti
bu arada aras kargo favori firmam ve pandemide bile en fazla 1 gün gecikme oldu aşığım adamlara oh yerim ben onları
İst içi 9 günde mal gonderen aras bedava verseler kullanmam daha 1 değil 3 üründ e9 şar günde teslim oldu.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Olabilir benımde kalvyem 2 gün ocne sipariş verdim bugun gelmedi yarında tatil ama leden ne gelir bende tutup konumu acam kargoya verildi ama elime gelmedi diye demekki cuam günü elimde olucak. Bukadar kasmay gerek yok.

İst içi 9 günde mal gonderen aras bedava verseler kullanmam daha 1 değil 3 üründ e9 şar günde teslim oldu.
şubeden şubeye değişen bir şeydir o ya

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu arada pim noktaları vardı kurye oalrak calısan arkadaslar varsa daha iyi bilir izmir ankara ist adıyaman bunlar gibi bölgesel yerler direk ürün cıkısı yapmazlar arac bi bölgeden toplaya toplaya gider yani yeri geldiğinde ankara içi 5 kere aractan inip araca binebilir kargo :D
Bu yüzden fazla uzun surmus olabilir bölgeyi yeni gördüm.

Top Bottom