Hassaslığın OLED olması ile alakası yok bütün monitörler hassas yani sıkıntı olmaz alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar kargoyla OLED monitör alınır mı? Biliyorsunuz OLED monitörler çok hassas çabuk kırılabiliyor o yüzden almaktan çekiniyorum.
knk genellikle çok sağlam paketleniyor monitör gibi ürünler ve alan bir çok kişi var yani kırılan çok çok az duymuşumdur.Merhaba arkadaşlar kargoyla OLED monitör alınır mı? Biliyorsunuz OLED monitörler çok hassas çabuk kırılabiliyor o yüzden almaktan çekiniyorum.
Sıkıntı olmaz kargo geldiğinde dış kısımda hasar varsa kargoyu geri gönder tutanak tutupMerhaba arkadaşlar kargoyla OLED monitör alınır mı? Biliyorsunuz OLED monitörler çok hassas çabuk kırılabiliyor o yüzden almaktan çekiniyorum.
Hocam aras kargo ile gelecekse asla almayın.Aras kargoda araç yükleme kısmında çalışıyorum kargolara nasıl davranıldığını anlatamam.Hatta mümkünse elektronik eşyaları elden almaya gayret edelim.Merhaba arkadaşlar kargoyla OLED monitör alınır mı? Biliyorsunuz OLED monitörler çok hassas çabuk kırılabiliyor o yüzden almaktan çekiniyorum.
Mağazada 2 katına kitliyolar internetteki fiyatın gerek yok, kutuda hasar varsa geri göndersin kargo tutanağı tutupHocam aras kargo ile gelecekse asla almayın.Aras kargoda araç yükleme kısmında çalışıyorum kargolara nasıl davranıldığını anlatamam.Hatta mümkünse elektronik eşyaları elden almaya gayret edelim.