Kargoyla OLED monitör alınır mı ?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhaba arkadaşlar kargoyla OLED monitör alınır mı? Biliyorsunuz OLED monitörler çok hassas çabuk kırılabiliyor o yüzden almaktan çekiniyorum.

Merhaba arkadaşlar kargoyla OLED monitör alınır mı? Biliyorsunuz OLED monitörler çok hassas çabuk kırılabiliyor o yüzden almaktan çekiniyorum.
Hassaslığın OLED olması ile alakası yok bütün monitörler hassas yani sıkıntı olmaz alabilirsiniz.

knk genellikle çok sağlam paketleniyor monitör gibi ürünler ve alan bir çok kişi var yani kırılan çok çok az duymuşumdur.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Sıkıntı olmaz kargo geldiğinde dış kısımda hasar varsa kargoyu geri gönder tutanak tutup

• Muhteşem
Hocam aras kargo ile gelecekse asla almayın.Aras kargoda araç yükleme kısmında çalışıyorum kargolara nasıl davranıldığını anlatamam.Hatta mümkünse elektronik eşyaları elden almaya gayret edelim.

• Muhteşem
Hocam aras kargo ile gelecekse asla almayın.Aras kargoda araç yükleme kısmında çalışıyorum kargolara nasıl davranıldığını anlatamam.Hatta mümkünse elektronik eşyaları elden almaya gayret edelim.
Mağazada 2 katına kitliyolar internetteki fiyatın gerek yok, kutuda hasar varsa geri göndersin kargo tutanağı tutup

Geri