Neler Yeni

Karın ve kol kası nasıl yapılır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba ben 14 yaşındayım kol ve karın kası yapmak istiyorum okul başlayana kadar. Şuan günde 100 mekik 100 ters mekik 50 şınav çekiyorum. Böyle devam etsem 1 aya çıkmaya başlar mı ya da başka tavsiyeniz var mı?
14 Yaşında böyle işlere uğraşmanı tavsiye etmiyorum en azından 16 olsan daha iyi olur. Protein ağırlıklı beslenmen ve düzenli bir şekilde ağırlık çalışman gerekiyor.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Merhaba ben 14 yaşındayım kol ve karın kası yapmak istiyorum okul başlayana kadar. Şuan günde 100 mekik 100 ters mekik 50 şınav çekiyorum. Böyle devam etsem 1 aya çıkmaya başlar mı ya da başka tavsiyeniz var mı?
Hocam bende 14 yaşındayım 1 tane bile şınav çekemiyorum 50 şınav nasıl yapıyorsunuz?
Merakımdan soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolga Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten önceden ara dq bir yaptığım için basit oluyor

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Aynen kardeşim 1 ay bunları yap 8 pack garanti!!!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende 14 yaşındayım 1 tane bile şınav çekemiyorum 50 şınav nasıl yapıyorsunuz?
Merakımdan soruyorum
Dizlerin yerde çek yavaş yavaş alışırsın zaten.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merakımdan soruyorum
Çekilir. Ben 30 a kadar rahat çekebiliyorum. En başında zorlanıyorsanız önce dizlerinizi koyup o şekilde çekin. Sonra normal şınava dönün.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
durmadan 50 tane nizami yaptığını sanmıyorum.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
durmadan 50 tane nizami yaptığını sanmıyorum.
Bu yaşta 50 tane nizami zor zaten. Bende 20-25 den sonra 3310 gibi titriyorum.

Çekilir. Ben 30 a kadar rahat çekebiliyorum. En başında zorlanıyorsanız önce dizlerinizi koyup o şekilde çekin. Sonra normal şınava dönün.
bende 15 yaşındayım 2-3 anca çekebiliyorum

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
şınav tricepsi ve göğüsü geliştiren bir hareket yani arka kolunu geliştirir biceps geliştirmez , ona göre dumbell veya direnç bandı alarak yapabilirsin ama durumun varsa bi spor salonuna yazılıp hocalarla çalışsan daha güzel olur . karın kasına gelirsek fazla yağın yoksa mekik ve yan karın çalıştıran hareketler yapabilirsin yağın varsa hemen çalışmanı önermem ilk yağları yakman lazım her gün 1000 mekik da çeksen karın bölgesi yağlı ise belli olmaz hafif yağlı iken başlarsan yağsız duruma gelince güzel olur ( konu eski konymuş ama bilgi olduğu için zamanın önemi yok hala cevap bulamadıysan söyleyeyim dedim )

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolga Taşkın
şınav tricepsi ve göğüsü geliştiren bir hareket yani arka kolunu geliştirir biceps geliştirmez , ona göre dumbell veya direnç bandı alarak yapabilirsin ama durumun varsa bi spor salonuna yazılıp hocalarla çalışsan daha güzel olur . karın kasına gelirsek fazla yağın yoksa mekik ve yan karın çalıştıran hareketler yapabilirsin yağın varsa hemen çalışmanı önermem ilk yağları yakman lazım her gün 1000 mekik da çeksen karın bölgesi yağlı ise belli olmaz hafif yağlı iken başlarsan yağsız duruma gelince güzel olur ( konu eski konymuş ama bilgi olduğu için zamanın önemi yok hala cevap bulamadıysan söyleyeyim dedim )
Şöyle söyliyim size 1.70 im 53 kiloyum hiç yağ yok yani hiç hemde

Bu yaşta 50 tane nizami zor zaten. Bende 20-25 den sonra 3310 gibi titriyorum.

Bide şuan 150 mekik 175 ters mekik 75 şınav 50 tane de elmas şınavı yapıyorum

15 yaşındayım bile 41 tane şınav çektim

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
birde direnç bandı alsan 10-20 liraya güzel çalışırsın tabi beslenme en önemli unsur sporda.

Top Bottom