Kariyer Hedefim Mantıklı mı

Leilike JR

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
875
Şuan kendi ilçemdeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum ilk senem bitti 2.87 ortalama ile

bu senenin sonunda hem dgs hem yks girmeyi düşünüyorum tekrardan

DGS den AÖF YBS Bölümüne girmeyi düşünüyorum 3. Seneden başlayacağım sene kaybım olmayacak

O sırada o iki senede de kendi ilçemdeki MYOda yeni açılan imalat yürütme sistemleri operatörlüğü bölümünü okuyup oradan tekrar DGS ye girip oradan Makine Mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum

O sırada burstur işte çalışma olsun birikimlerimi daha da büyütüp en azından ayağımı yerden kesecek kadar ilk arabamı almayı düşünüyorum

Sizce mantıklı var mı gördüğünüz bir eksik

Şuan kendi ilçemdeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum ilk senem bitti 2.87 ortalama ile

bu senenin sonunda hem dgs hem yks girmeyi düşünüyorum tekrardan

DGS den AÖF YBS Bölümüne girmeyi düşünüyorum 3. Seneden başlayacağım sene kaybım olmayacak

O sırada o iki senede de kendi ilçemdeki MYOda yeni açılan imalat yürütme sistemleri operatörlüğü bölümünü okuyup oradan tekrar DGS ye girip oradan Makine Mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum

O sırada burstur işte çalışma olsun birikimlerimi daha da büyütüp en azından ayağımı yerden kesecek kadar ilk arabamı almayı düşünüyorum

Sizce mantıklı var mı gördüğünüz bir eksik
Maalesef o işler öyle olmuyor 3. sınıftan başlatmıyorlar benzer derslerini saydırıyorsun. Yani 1. sınıftanda dersler alacaksın 2'dende. Derslere ve üniversiteye göre değişir bence iyi araştır bu konuyu.

geçtiğimiz seneye kadar ben de bilgisayar mühendisliği düşünüyordum, şimdi kesinlikle yapay zeka ile alakalı bir bölüme yerleşmeye çalışacağım.

Maalesef o işler öyle olmuyor 3. sınıftan başlatmıyorlar
3. Sınıfta fark derslerini aldırarak başlatıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3. Sınıfta fark derslerini aldırarak başlatıyorlar
Hocam yalnız dediğin üniversiteden üniversiteye değişiyor doğru ama açıköğretim de öyle değil direk fark dersleriyle birlikte 3. Sınıf

Geri