Galatasaray8
80+ Bronze
@Araba neden Hahaha attın merak ettim?Çizik veya ekranda bir sorunu var mı?
@Araba neden Hahaha attın merak ettim?Çizik veya ekranda bir sorunu var mı?
lise 4 deyim hala sevgılım yok 2 ay once de sevdıgım kızdan red yedımmasaüstü 2009 da alındı diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart ta yeni ram taktım adama gibi çalışmıyo sadece iki çekirdek işlemci destekliyo bide yeni parça alasam sen takamazsın diyip almıyorlar o da var
ya hayır sevgilim var valorant oynamak istiyo benle ama benim ekran kartı directx 10 sanırsam açılmıyor zar zor direttim babamoı aldım aldım alamadım geçmiş olsun
Ps4'ün Sürümü Düşükse Kır.ps4 var zaten ondada oyunlar pahalı bi griban gibi fortnite oynuyorum
şimdi ben topladım ama almayağa gidince parçalar satıldı babamda daha almıycaz dedi o yüzden iptal oldutelden girdiğim için imzadaki sistemi göremedim bu yüzden öyle yazdım evet gerçekten sistemi iyi değilmiş
yok ya o başlıklar eskidi artık
knk monitörü ve ekipmanları satma kenarda dursun letgoya , sahibindene , oyuncu markete 900 TL den koy pazarlıkla 800 yaparsın eğer satılırsa elinde 2.800 TL para olur şimdi bu 2.800 TL parayı bi şekilde 3.000 TL yapmaya çalış şöyle bir şey toplanabilir :
İntel:
İ5 4570- i5 4690 ( 500 TL )
H81 ( 500 TL )
8gb ram ( 200 TL )
Hd6870 ( 650- 700 TL ) veya gtx560ti ( 750 TL ) ( 550 ti da olabilir bütçeye bağlı -> 550 TL ) ekran kartı size kalmış bütçeye göre hepsi dediğiniz oyunları oynatır
500w psu ( 300 TL )
240 gb sata ssd ( 300 TL )
kasa ( 250 TL ) kasamız mesh veya yarı mesh olamıyor maalesef
toplam 2.800 TL ediyor kalan 200 TL ile daha güzel bi kasa alınabilir
sistemi iyi bulmayanlar olabilir saygı duyarım demokratik hakkıdır
knk bekleme ikinci el bir şey topla
kesinlikle her parçada özenle pazarlığa otur
yok ya o zaman online oynanmaz adam gibiPs4'ün Sürümü Düşükse Kır.
aga b bende 14 şubatta ne yapıcam diye düşünüyorum bence mutlu ollise 4 deyim hala sevgılım yok 2 ay once de sevdıgım kızdan red yedım
Aga sende ne etliye ne sütlüye geliyosun , eldeki imkanlarla en iyisi buşimdi ben topladım ama almayağa gidince parçalar satıldı babamda daha almıycaz dedi o yüzden iptal oldu
yok ya o zaman online oynanmaz adam gibi
aga b bende 14 şubatta ne yapıcam diye düşünüyorum bence mutlu ol