José Mourinho
80+ Silver
anca 2010 model casper nirvana alırsın hatta onu bile alamassın hometech alırsın
Bundan 2-3 yıl önce olsa olurdu ama şuan çok zor sen bak yinede belki bulursun 2. El donanımı iyi olur bir yerinde ufak bir çatlak falan vardır ucuza satarlar belkionu 2000 yapsak olmaz mı
intel hd 3000 ekran kartı var herhalde valorant çalıştırıyor muanca 2010 model casper nirvana alırsın hatta onu bile alamassın hometech alırsın
Gta 5 açan bir laptop arıyorsanız bütçeyi 10k yapmanız lazım.Merhaba bu sene sınıf birincisi olduğum için babam bana bilgisayar alıcak babam pek bilgili olmadığı için laptop diyip duruyor masaüstü var napıcan diyo yeni masaüstü bilgisayarı o yüzden laptop almaya karar verdik 2.el olur sıfır olur farketmez 1950 TL'ye valorant cs go ve gta 5 gibi oyunları 40,50,60 fps de alıştırcak laptop arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
gta 5 değilde valo felan çalıştırsın yeterGta 5 açan bir laptop arıyorsanız bütçeyi 10k yapmanız lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.elden 1050 falan alabilrisin ama 6-7k onlar.
Onun yerine git 2k’ya Xbox one s al. Onunla oynarsın gta 5.
Valo da zor. 2k’ya bir şey kalmadı hocam. 4 yıl önce sordaydınız belki.gta 5 değilde valo felan çalıştırsın yeter
hocam illa rekabetçi oyunlar oynamak istemiyorsanız xbox one s alın onla gta 5 ve gamepass dahilindeki yüzlerce oyunu oynayabilirsiniz 30 fps ile.Merhaba bu sene sınıf birincisi olduğum için babam bana bilgisayar alıcak babam pek bilgili olmadığı için laptop diyip duruyor masaüstü var napıcan diyo yeni masaüstü bilgisayarı o yüzden laptop almaya karar verdik 2.el olur sıfır olur farketmez 1950 TL'ye valorant cs go ve gta 5 gibi oyunları 40,50,60 fps de alıştırcak laptop arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Açmazintel hd 3000 ekran kartı var herhalde valorant çalıştırıyor mu
dostum valorant oynatacak laptop en az 3.5 k ister ve saçma yatırım olur. babanla düzgünce konuş donanım arşivi sitesini göster buradan yardım alacağım de. kendi bilgisayarını sat ne kadar ederse artık. istersen şu anki bilgisayarın özelliklerini yaz fiyat biçelim direkt sat. sonra kendine 2. elden bir sistem toplayabilirsin aklıma ilk gelen sistemi yazıyorum.Merhaba bu sene sınıf birincisi olduğum için babam bana bilgisayar alıcak babam pek bilgili olmadığı için laptop diyip duruyor masaüstü var napıcan diyo yeni masaüstü bilgisayarı o yüzden laptop almaya karar verdik 2.el olur sıfır olur farketmez 1950 TL'ye valorant cs go ve gta 5 gibi oyunları 40,50,60 fps de alıştırcak laptop arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ps4 var zaten ondada oyunlar pahalı bi griban gibi fortnite oynuyorumhocam illa rekabetçi oyunlar oynamak istemiyorsanız xbox one s alın onla gta 5 ve gamepass dahilindeki yüzlerce oyunu oynayabilirsiniz 30 fps ile.
onun dışında elinizdeki sistemi satın üstüne biraz koyun 2500-3000 TL arasında bakın hocam ama maalesef şu durumda alacağınız laptopun sizi fps açısından tatmin edeceğini sanmıyorum.
Monitörün markası ne bende monitör arıyordum eğer satmayı düşünüyorsanız.satalım diyorum kimse almaz diyor sadece valorant çalıştırsın 40 veya 50 fps yeter
anakart yazmayı unuttum p45/p41/p31 chipsetli anakart lazım o da 300 TL desek 1800 TL yapıyor sistem PSU kasa hariçdostum valorant oynatacak laptop en az 3.5 k ister ve saçma yatırım olur. babanla düzgünce konuş donanım arşivi sitesini göster buradan yardım alacağım de. kendi bilgisayarını sat ne kadar ederse artık. istersen şu anki bilgisayarın özelliklerini yaz fiyat biçelim direkt sat. sonra kendine 2. elden bir sistem toplayabilirsin aklıma ilk gelen sistemi yazıyorum.
Intel core 2 quad q9450 (200)
DDR3 8 GB RAM (300)
r7 240 2gb ekran kartı (600)
240gb ssd (300)
kasa PSU da sana kalmış zaten bu sisteme 300W eski bir güç kaynağı bile hayli hayli yeter ki bu parçaları en fazla 1500tl ye toplarsın en son beğendiğin kasa varsa alırsın güzel görünür en azından.
Bu sistemin oyunlarda tahmini FPS değerleri;
Valorant 1080p düşük ayarlar 100-140
GTA V 1080p düşük ayarlar 30-50
CS:GO 1080p düşük ayarlar 100-150 (zaten CS go 4:3 oynanacağı için daha çok FPS alırsın)
bu sistemi topla derim babanla görüş en mantıklısı bu oluyor