Neler Yeni

Karşı cinsle aranız nasıl?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Arkadaşlar insanların karşı cinsle aralarının nasıl olduğunu çok merak ettim. Benim aram karşı cinsle çok iyidir. Zaten kızlarla hiç olmadığım kadar iyi anlaşırım. Erkeklerin sohbetleri kızlara göre daha sıkıcı geliyor. Ve erkekler fesat. Sizin karşı cinsle aranız nasıl arkadaşlar?
karşı cinsle aram kötü çünkü ortak noktamız yok

bana bi tık homosun gibi geldi

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Arkadaşlar insanların karşı cinsle aralarının nasıl olduğunu çok merak ettim. Benim aram karşı cinsle çok iyidir. Zaten kızlarla hiç olmadığım kadar iyi anlaşırım. Erkeklerin sohbetleri kızlara göre daha sıkıcı geliyor. Ve erkekler fesat. Sizin karşı cinsle aranız nasıl arkadaşlar?
otistik hareketlerini yargıladığım için benden nefret ediyorlar :D

milenix

80+ Gold
İyi diyim. Konuşmaya konuşurum ama sevgilim dışında kızlarla pek sohbetim olduğu söylenemez. Yine oluyorda o kadar fazla değil. En fazla günde 1 kere fln. Ayriyeten "erkekler fesat" diye bir yargı kurmanız doğru değil. Senin arkadaş çevren öyledir. Bu durumda arkadaş çevreni değiştirmeni öneririm.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,916
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hiç konuşmam. 2 yıldır ünideyim numarası olan bir kız bile yok. Agalardan razıyız.

orta agalarla daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: java

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı kızlarla aramız yok malesef diyeceğim ama olmaması bir yandan da güzel aralarına toz kondurmam ama

Phanzox

80+ Silver
Karşı cins diye bir şey mi varmış?

SnareEcho

80+ Silver
Hiç konuşmam. 2 yıldır ünideyim numarası olan bir kız bile yok. Agalardan razıyız.
orta agalarla daha iyi
Ağalar ne ya! Agalar ortamı= En kötü ortam.

İyi diyim. Konuşmaya konuşurum ama sevgilim dışında kızlarla pek sohbetim olduğu söylenemez. Yine oluyorda o kadar fazla değil. En fazla günde 1 kere fln. Ayriyeten "erkekler fesat" diye bir yargı kurmanız doğru değil. Senin arkadaş çevren öyledir. Bu durumda arkadaş çevreni değiştirmeni öneririm.
Ergen erkek çevresinin %99'u fesat.

Phanzox

80+ Silver
Ağalar ne ya! Agalar ortamı= En kötü ortam.

Ergen erkek çevresinin %99'u fesat.
Hocam demekki siz doğru ortamda değilsiniz. Bizim salondaki aga ortamını bir görseniz...
Eğer doğru agaların var ise agalar>kızlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom