tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Erkeklerın ne fesatlığını gördun ustaVe erkekler fesat.
Erkeklerın ne fesatlığını gördun ustaVe erkekler fesat.
%99 u değil hocam bizim elemanlarla biz buluştuğumuzda birinin tiki varsa onla oynarız enseye yapıştırırız beklenmedik anda arada çekirdek kola falan atarız ortaokulda böyleydiAğalar ne ya! Agalar ortamı= En kötü ortam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ergen erkek çevresinin %99'u fesat.
Ergen erkekler o konuları bile cinselliğe getiriyor. Şimdi bir argo sözcük kullanırdım da sansür yiyecek gerek yok.
Normal bir kelimeden elli tane sapık kelime çıkarıyorlar.Erkeklerın ne fesatlığını gördun usta
1 arkadaşım var o da kızArkadaşınla başka zaten ne konuşcan ki bro max siyaset, para, araba, oyun yani ne bekliyorsun ki?
Hcm sizin ortam iyiymiş. Bizde de tik ve ense vardı. Yani hala varda benim ortamda yok. Zaten benim ortam yok%99 u değil hocam bizim elemanlarla biz buluştuğumuzda birinin tiki varsa onla oynarız enseye yapıştırırız beklenmedik anda arada çekirdek kola falan atarız ortaokulda böyleydi
Bende bir ara erkek çocuğa elim çarpmıştı. Özür amacı ile sarıldım. Sınıfa geldim herkes ooo Eren hayırlı olsun demiştiErkeklerle aşırı iyi anlaşırım sırf bu yüzden sınıftakiler beni gay sanmıştı AJEHAIHKAIEJLKAHJKHA
KJEJHJAÖEHJAÖHJKAEHEABende bir ara erkek çocuğa elim çarpmıştı. Özür amacı ile sarıldım. Sınıfa geldim herkes ooo Eren hayırlı olsun demişti
DHDJSHSHSHSHSH
benimde en yakın diyeceğim tek arkadaşım var oda erkek onlarda işte okulda sohbet etmelikBenimde sadece 1 arkadaşım var. O da kız. Ama çok mutluyum.