Kara*
80+ Silver
Valla gıcır diyebilirim öyle anlaşamadığım kafalarla asla uğraşmam. Onun dışında agalar ortamı gibide samimi oldunmu kızlarla yeni agaların oluyor bildiğin sevgililik başka tabi normal agalık arkadaşlık başka. Erkek agalar ortamında tabi daha açık konuşuluyo ama kızların agalar ortamıda erkeklerinkinden farksız dışardaki birisi kız ihih cici tatlı agu bebek sanıyor az bu ortama girse anlar zaten. Bilemiyorum ya bence iki tarafında kendine göre - ve + durumları var ama genelde ben anlaşıyorum sorunum pek yok. Erkek ortamı daha serbest her şeyi rahat yapıyon ama kız aga ortamıda serbest olunca erkek kadar olmasa bile ona yetişiyor ya bana normal geliyo artık. Hatta kız aga ortamında sen adımı ilerletirsen ister istemez seni sahiplenmeye kadar gidiyor bu yol. AjsgaksvakdvskxbArkadaşlar insanların karşı cinsle aralarının nasıl olduğunu çok merak ettim. Benim aram karşı cinsle çok iyidir. Zaten kızlarla hiç olmadığım kadar iyi anlaşırım. Erkeklerin sohbetleri kızlara göre daha sıkıcı geliyor. Ve erkekler fesat. Sizin karşı cinsle aranız nasıl arkadaşlar?