Neler Yeni

Karşı cinsle aranız nasıl?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
karşı cins ne

SnareEcho

80+ Silver

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konudaki insanların nerdeyse yarısı mağara adamı. Bahaneler de ayrı komik tabii. İster istemez herkes konuşur. Dininiz kitabınız sadece futbol, basketbol, araba, motor, teknoloji konuşmak olursa tabii ki kız bulamazsınız. Anca teknoloji, mühendislik bölümünden kız bulursanız bulursunuz.

SnareEcho

80+ Silver
Konudaki insanların nerdeyse yarısı mağara adamı. Bahaneler de ayrı komik tabii. İster istemez herkes konuşur. Dininiz kitabınız sadece futbol, basketbol, araba, motor, teknoloji konuşmak olursa tabii ki kız bulamazsınız. Anca teknoloji, mühendislik bölümünden kız bulursanız bulursunuz.
Agalar da bir zamandan sonra boş iş. Dediğiniz gibi ister istemez o istek gelecek. Full erkek terbiyem el vermez 😅😅. Bazıları kendilerini kızlar yanında ezik görüyor. Ahalar denilen erkek ortamında kendilerini havalı sanıyorlar.

Rulep

80+ Gold
Taktikler;
1- Müzik aleti çal. (Ben bateri çalıyorum)
2- Sevdiğini belli etme.
3- Onu sıkmadan onun boş zamanlarında sohbet et.
4- Ona zorlandığı konularda yardım et.
5- Ona ayrı bir şekilde daha dikkatli ve saygılı davran.
6- Ona hiçbir zaman yalan söyleme.
7- Onu eğlendir.
8- Onunla video oyunları hakkında konuşma.
9- Ortak noktalar bulun.
10- Bir sporla uğraş. (Ben 2,5-3 yıldır karate yapıyorum)
@Bozkurt58
Arkadaşların haklıymış bence aga sen kız peşinde koşuyormuşsun bu nasıl taktik sonra kızların bir yerleri kalkıyor bırak onlar senle konuşmak için çabalasın. Hoşlandığın kıza ayrı davranabilirsiniz de hepsinede olmaz yani

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşların haklıymış bence aga sen kız peşinde koşuyormuşsun bu nasıl taktik sonra kızların bir yerleri kalkıyor bırak onlar senle konuşmak için çabalasın. Hoşlandığın kıza ayrı davranabilirsiniz de hepsinede olmaz yani
Hocam şimdi bir yerden sonra haklısınız ama öncesinde haksız geldiniz bana. Yani sen karşıdan beklersen hiç gelmez ki. Bu arada ilk arkadaşların haklıymış ile başlayan cümleyi bana açıklar mısınız?

Rulep

80+ Gold
Hocam şimdi bir yerden sonra haklısınız ama öncesinde haksız geldiniz bana. Yani sen karşıdan beklersen hiç gelmez ki. Bu arada ilk arkadaşların haklıymış ile başlayan cümleyi bana açıklar mısınız?
arkadaşlarınız size full kızlarlasın tarzında bir şey görmüştüm de kafam da kurgulamışım galiba bulamadım öyle bir mesaj neyse
Bu arada ortaokul da cinsellikle yeni tanışıldığı için fesatlık Max seviyede olur size garip geliyor anlaşılan herkesin zevki başka tabii

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
olması gereken :D :D :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Erkeksen kız. Kızsan erkek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam benim gibisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bende onu diyorum. Eşcinsel değilim. Olana da karşı değilim.
İroni cümlesiydi...

Emrhan_

80+ Bronze
Sınıftakilerle gerektiğinde konuşuyorum. Şuan 10 bu sene 11. Sınıf olacağım sevgili meselesi boş iş şuanlık para ve baş ağrısını yanında getiriyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri