Kart geldikten sonra napmam lazım

Cheazy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
741
1 kez kaybettim 1 kez banka yuttu 3. kez sipariş verdim. Kart geldikten sonra bankaya gitmek zorunlu mu yoksa atm ye sokunca kod mod girince okey mi her şey

hangi banka? sözleşmede kart yenileme hakkı ve ücretiniz yazar

1 kez kaybettim 1 kez banka yuttu 3. kez sipariş verdim. Kart geldikten sonra bankaya gitmek zorunlu mu yoksa atm ye sokunca kod mod girince okey mi her şey
Atmye sokup eski şifrenle devam ediyorsun yada direkt yeni şifre giriyorsun devam ediyorsun bu kadar bahtsızsan kart taşıma NFC kullan

geldikten sonraki adımları merak ediyorum 2-3 haftaya 18 im ailem de gelmiyo bankaya cortlamasın istiyom 3-5 güne açılması lazı sipariş vercem internetten bir şey beğeniyom alanıyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atmye sokup eski şifrenle devam ediyorsun yada direkt yeni şifre giriyorsun devam ediyorsun bu kadar bahtsızsan kart taşıma NFC kullan
nfc nası oluyor hpcam

geldikten sonraki adımları merak ediyorum 2-3 haftaya 18 im ailem de gelmiyo bankaya cortlamasın istiyom 3-5 güne açılması lazı sipariş vercem internetten bir şey beğeniyom alanıyom

nfc nası oluyor hpcam
Internet hizmetine direkt açık olur olmazsa uygulamadan açarsın o dert değil ama kartın sana gelmesi şüpheli şubeden alman gerekebilir

nfc nası oluyor hpcam
Bankanın Mobil uygulamasını telefona bağlıyorsun karttan otomatik çekiyor kart taşımıyorsun Para ödemesi yapabiliyorsun

gelen zarfta yazar nasıl şifre alacağın

nfc nası oluyor hpcam
telefonda nfc varsa kullanabilirsin iphone da olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,635
Son üye
etodonmez