yapıjrwdş onu yazmayı untusmumhangi banka? sözleşmede kart yenileme hakkı ve ücretiniz yazar
ücret yok hocamhangi banka? sözleşmede kart yenileme hakkı ve ücretiniz yazar
Atmye sokup eski şifrenle devam ediyorsun yada direkt yeni şifre giriyorsun devam ediyorsun bu kadar bahtsızsan kart taşıma NFC kullan1 kez kaybettim 1 kez banka yuttu 3. kez sipariş verdim. Kart geldikten sonra bankaya gitmek zorunlu mu yoksa atm ye sokunca kod mod girince okey mi her şey
nfc nası oluyor hpcamAtmye sokup eski şifrenle devam ediyorsun yada direkt yeni şifre giriyorsun devam ediyorsun bu kadar bahtsızsan kart taşıma NFC kullan
Internet hizmetine direkt açık olur olmazsa uygulamadan açarsın o dert değil ama kartın sana gelmesi şüpheli şubeden alman gerekebilirgeldikten sonraki adımları merak ediyorum 2-3 haftaya 18 im ailem de gelmiyo bankaya cortlamasın istiyom 3-5 güne açılması lazı sipariş vercem internetten bir şey beğeniyom alanıyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nfc nası oluyor hpcam
Bankanın Mobil uygulamasını telefona bağlıyorsun karttan otomatik çekiyor kart taşımıyorsun Para ödemesi yapabiliyorsungeldikten sonraki adımları merak ediyorum 2-3 haftaya 18 im ailem de gelmiyo bankaya cortlamasın istiyom 3-5 güne açılması lazı sipariş vercem internetten bir şey beğeniyom alanıyom
nfc nası oluyor hpcam
gelen zarfta yazar nasıl şifre alacağın1 kez kaybettim 1 kez banka yuttu 3. kez sipariş verdim. Kart geldikten sonra bankaya gitmek zorunlu mu yoksa atm ye sokunca kod mod girince okey mi her şey
telefonda nfc varsa kullanabilirsin iphone da olmuyorgeldikten sonraki adımları merak ediyorum 2-3 haftaya 18 im ailem de gelmiyo bankaya cortlamasın istiyom 3-5 güne açılması lazı sipariş vercem internetten bir şey beğeniyom alanıyom
nfc nası oluyor hpcam