Neler Yeni

Kas takıntısı beni bitirdi

35berkay

80+
kas takıntısı beni bitirdi her gün acaba yeterli protein aldım mı hacim küçüldü mü kafamda deli sorular 1 günde olmayacağını biliyorum ama takıntı kendimi hep güçlü hayal ettim temiz besleenmeye çalışıyorum ama şeytan diyor göm tatlıları bu kas takıntısı beni bitiricek idman iyi geçti mi dünyanın en mutlu insanıyım kötü geçince berbat bu spora nankörlük mü ettim.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Alperen Yılmaz
kas takıntısı beni bitirdi her gün acaba yeterli protein aldım mı hacim küçüldü mü kafamda deli sorular 1 günde olmayacağını biliyorum ama takıntı kendimi hep güçlü hayal ettim temiz besleenmeye çalışıyorum ama şeytan diyor göm tatlıları bu kas takıntısı beni bitiricek idman iyi geçti mi dünyanın en mutlu insanıyım kötü geçince berbat bu spora nankörlük mü ettim.
Vücut istiyorsan yap ama bence tavsiyem hayatına bak dünyaya bir kere geliyorsun keyfini çıkar (tatlıları da direk gömme şeker komasına girersin)

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Eren
Ibff de yarışmıyacaksan öyle hayallerin yoksa yaptığın çok saçma, hobi olarak yapıyorsan hobi olarak kalsın günlük hayatı bu kadar etkilemesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,341
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom