Neler Yeni

Kasa arkasından 5.1 ses sistemi için X870E AORUS PRO vs X870 GAMING X WIFI7

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Erdem
Merhaba,

9800x3D ile beraber kullanmak üzere 2 anakart arasında kalmış durumdayım. Fakat çift chipset ve 2x8 pin CPU güç beslemesi gibi + ları olması nedeniyle X870E AORUS PRO modeli benim için öncelikli tercih durumunda. 2. tercihim ise Gigabyte X870 GAMING X WIFI7.

Başlıktan da belli olduğu üzere 5.1 ses sistemim var ve X870E AORUS PRO modelinde kasanın arka tarafında 2 jack var Line Out/Front Speaker Out ve Mic In/Rear Speaker Out. 5.1 kullanmak istediğim zaman kasanın ön tarafındaki Front Panel Mic In/Center/Subwoofer Speaker Out bölümünü kullanmam gerekiyormuş anakart kullanım kılavuzunda böyle yazıyor.

Anakartın ön çıkışlarını hiç kullanmıyorum normalde. Acaba kasanın arkasına takılan bir front panel aparatı var mı bildiğiniz ya da aklınıza gelen başka bir çözüm var mı?

Taktir edersiniz ki kasanın ön tarafında 5.1 birden gelen bir ses kablosu olması çok mantıksız geliyor bana ki zaten 3. kablo diğer 2 kablo ile birleşik durumda yani kasanın ön tarafına gelme ihtimali yok. Anakart üreticileri hangi kafa ile bunu yapmışlar anlamıyorum. Asus ve MSi baktım onlarda da durum aynı.

Gigabyte X870 GAMING X WIFI7 modelinde arkada 3 jack var ama tek chipset olması. +4 pin CPU güç girişi olması vs nedeniyle 2. tercihe atmış durumdayım.

Çözümlerinize açığım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,260
Üyeler
163,627
Son üye
Ozhan81
Top Bottom