Neler Yeni

Kasa calisiyo isiklar yaniyo ama ekran gelmiyo

addonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Anıl Han
Merhaba arkadaslar oncelikle ilk defa bir forumdan yardim isteyecegim dun yani 25 aralik cuma gunu bilgisayarima islemci sogutucusu aldim ama takamadim daha sonrasinda sinirlenip stok olani taktim daha rahat calisabilmek ram ile ekran kartini cikardim ve tekrar taktim kasaya guc verdigimde tekrar kapandi sonrasinda ram i yanlis taktigimi fark ettim duzeltim bu sefer kasa acilir ama ekran gelmez oldu sanirim sogutucuyu takarken islemcinin pimlerine zarar verdim ram ile ekran kartinin bakir bolgelerini silgi ile sildim ve islemcinin macununda degismistim cok korkuyorum islemcinin pimine zarar verdigsem garanti kapsarmi?

addonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Anıl Han
1 adet mi ram var? test etmek için başka ram yok mu? Son halinde takınca 2 tık sesi de geldi mi?
Evet geldi galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

dp ya da hdmi kablosu hangisini kullanıyosan onu kontrol et düzgün taktığına dair ya da ekran kartın doğru takıldı mı
Evet takinca o takma sesi geldi anakartada takmayi denedim
1 adet mi ram var? test etmek için başka ram yok mu? Son halinde takınca 2 tık sesi de geldi mi?
Evet geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bir adet ram var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,230
Üyeler
169,971
Son üye
mbvc
Top Bottom