Biostan ayarlayabilirsin. hatta tek tek hangi derecede ne kadar çalıştığına kadar yapılabiliyor diye biliyorum.7800x3d kullanıyorum ve işlemci yük altına girdiği zaman kasanın fanlarının rpm artıyor bunu nasıl değiştire bilirim sıvı soğutmanın fanları değil kasanın fanları
bende biraz baktım ama bulamadım belki bilen biri var diye umut ediyorum işte forumdaBiostan ayarlayabilirsin. hatta tek tek hangi derecede ne kadar çalıştığına kadar yapılabiliyor diye biliyorum.
Anakart nedir hocam? detay vermeniz lazım ki yardımcı olalımbende biraz baktım ama bulamadım belki bilen biri var diye umut ediyorum işte forumda
TUF GAMING B650M-E WIFIAnakart nedir hocam? detay vermeniz lazım ki yardımcı olalım
Hangi marka model anakartın? Yazılımından değiştirebilirsin mesela Gigabayte anakart ise yazılımından değişiyor MSI Center mıydı neydi oradan değişiyor Asus da aynı şekilde7800x3d kullanıyorum ve işlemci yük altına girdiği zaman kasanın fanlarının rpm artıyor bunu nasıl değiştire bilirim sıvı soğutmanın fanları değil kasanın fanları
Asus Armoury Crate yükle orada fanexpert var fan ayarlarını yapabilirsin. İşlemci ve diğer fan hızlarını sabitleyebilirsin 1000rpme vsTUF GAMING B650M-E WIFI