ruaF1912
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,229
2. Fotoda parmağınızın değdiği siyah kablolu olanPompa hangisi oluyor? İlk resim mi ikincisi mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2. Fotoda parmağınızın değdiği siyah kablolu olanPompa hangisi oluyor? İlk resim mi ikincisi mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Her ikiniz de farklı diyorsunuz anlayamadım?2. Fotoda parmağınızın değdiği siyah kablolu olan
İlk görseldekini CPU fan yerine mi takmalıyım?İlk görseldeki pompa kablosu
Ama hocam o kablonun girişi CPU fan kısmına olamaz ki.Attığın fotoğraflara bakılırsa pompa kısmına ait olan kablo 2. Fotoğrafta gözüküyor
Evet hocam doğru argb girişi 1. Fotoğraftaki kabloyu deneyinAma hocam o kablonun girişi CPU fan kısmına olamaz ki. Alıntıyı görüntüle
Girişi böyle onun. Sıvı soğutma bloğunun rgb'si diye biliyorum onu.
CPU fan ve cha fan'ın yani pompa ile fanların yerini değiştirdim. Şu anda kabloları düzeltiyorum. Umarım olur.Evet hocam doğru argb girişi 1. Fotoğraftaki kabloyu deneyin
Bitfenix cube v2 kullanıyor adam pompa borunun üstünde. Pompa kablosuda 1.fotoğrafdaki kablo.2. Fotoda parmağınızın değdiği siyah kablolu olan
Bitfenix cube v2 kullanıyor adam pompa borunun üstünde. Pompa kablosuda 1.fotoğrafdaki kablo.
Hepinize teşekkürler hocalarım. Sorun halloldu.Evet hocam doğru argb girişi 1. Fotoğraftaki kabloyu deneyin
DoğruBitfenix cube v2 kullanıyor adam pompa borunun üstünde. Pompa kablosuda 1.fotoğrafdaki kablo.