kasa fanlarını taktığına emin misin veya yanlışlıkla sökmüş olabilirmisinbeyler pcyi temizledim her zaman yaptıüım gibi ama sıvı soğutucu dışında kasadaki diğer 4 fan çalışmıyor kasa markası : Cooler master cmp 510
Kasa fanlarinı sökmeden temizledim ama elim bi kere yanlislikla anakartaki fan yerine carpti ondan olabilirmikasa fanlarını taktığına emin misin veya yanlışlıkla sökmüş olabilirmisin
oraya bak bi fan kabloosuna çıkmış olabilirKasa fanlarinı sökmeden temizledim ama elim bi kere yanlislikla anakartaki fan yerine carpti ondan olabilirmi
Knk cahiliğime ver ana karttaki hangi kablo fan kablosuoraya bak bi fan kabloosuna çıkmış olabilir
anakart model marka biliyormusunKnk cahiliğime ver ana karttaki hangi kablo fan kablosu
Biostar h610mhanakart model marka biliyormusun
resmini atayım direkt
Biostar h610mh
Knk ben galiba dogru yeri buldum ama tak cikqr yapsamda olmadi geneAlıntıyı görüntüle
SYS_FAN girişleri olması lazım yazıyor zaten bi bak
bir şekilde güç gitmiyor kanka bir yerde var sıkıntı çözemedimKnk ben galiba dogru yeri buldum ama tak cikqr yapsamda olmadi gene
Yinede yardımın için sağolbir şekilde güç gitmiyor kanka bir yerde var sıkıntı çözemedim