Kasa iade hakkında yardım

Reaksiyon skoru
10
Beyler 2 hafta önce topladığım kasayı iade etmek istiyorum daha dün kargolandı iade etmek için napmam lazım kargoyu almazsam iade edilir mi 16sı öngörülen teslim tarihi yarın itopya ile iletişime geçsem iade edebilir miyim

Sanırım yeni sistem çıkacakmış . Benimki daha kargolanmadı ve bende eğer yeni sistem daha güzel olursa onu almayı düşünüyorum . İade işlemleri nasıl oluyor acaba ?

kargoyu almadıysanız iletişime geçin itopya ile onlar size söyler yok aldıysanız tüketicinin korunması hakkındaki kanun ve mesafeli sözleşmelere göre teslim aldığın sonra ki 14 gün içinde iade edebilirsiniz(internet alışverişlerinde),
aldıysan ürünü sitede iade et butonu var orayla ediceksin

kargoyu almadıysanız iletişime geçin itopya ile onlar size söyler yok aldıysanız tüketicinin korunması hakkındaki kanun ve mesafeli sözleşmelere göre teslim aldığın sonra ki 14 gün içinde iade edebilirsiniz(internet alışverişlerinde),
aldıysan ürünü sitede iade et butonu var orayla ediceksin
Kargoyu almadım daha 16sı öngörülen tarih bugün iletişime geçsem onlae yardımcı olurlar demi

Kargoyu almadım daha 16sı öngörülen tarih bugün iletişime geçsem onlae yardımcı olurlar demi
evet onlar daha iyi bilgilendirir. sistemi alırsanız kargodan bir şey olursa iade kabul etmeye bilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri