kasa içi genel ses

MidasTR

80+
Reaksiyon skoru
86
kasam bir gün çok sesli çalışıyor bugunde aşırı sessiz çalışıyor neden olabilir kasada bir tane ek fan var oda egzoz fanı psu ya bağlı neden olabilir bu değişiklik

egzoz fanınıda biosdan kontrol edebiliyormuyuz anlamadım ben benim fan psuya bağlı işlemci fanı 1100 rpm de dönüyor
senin ses işlemcidenmi çok geliyo yoksa dış kasadanmı bende işlemciden çok fazla geliyodu biostan baktım 1700 lerde dönüyo normal e al bastım hemen 800-900 rpm aralığına düştü şuan kafam rahat

senin ses işlemcidenmi çok geliyo yoksa dış kasadanmı bende işlemciden çok fazla geliyodu biostan baktım 1700 lerde dönüyo normal e al bastım hemen 800-900 rpm aralığına düştü şuan kafam rahat
sağ üst de dediğin şey dimi senin benim o normalde

benimki msı ona göre söyliyim msı da sol köşede fan yeri var oraya basıyosun işte hem işlemci hem kasa olarak 2 ye ayrılıyo kontrol etmek için oraya girince ayarları normal e al var oraya basınca normale alıyo benimkinde
Post automatically merged:

birde senin kasa tek fanlıya ısınma sorunu oluyormu

benimki msı ona göre söyliyim msı da sol köşede fan yeri var oraya basıyosun işte hem işlemci hem kasa olarak 2 ye ayrılıyo kontrol etmek için oraya girince ayarları normal e al var oraya basınca normale alıyo benimkinde

birde senin kasa tek fanlıysa ısınma sorunu oluyormu
benimki asus sağ üst bişey var normalde şuan

qfan control basıp ordan standart bas

eğer daha sessiz istiyosanda silent bas
sanırım ben anlatamadım ben benim kasa fanı psu ya bağlı o fanı biosdan kontrol edebiliyormuyum ben edemiyorum biliyorum

Geri