senin ses işlemcidenmi çok geliyo yoksa dış kasadanmı bende işlemciden çok fazla geliyodu biostan baktım 1700 lerde dönüyo normal e al bastım hemen 800-900 rpm aralığına düştü şuan kafam rahategzoz fanınıda biosdan kontrol edebiliyormuyuz anlamadım ben benim fan psuya bağlı işlemci fanı 1100 rpm de dönüyor
sağ üst de dediğin şey dimi senin benim o normaldesenin ses işlemcidenmi çok geliyo yoksa dış kasadanmı bende işlemciden çok fazla geliyodu biostan baktım 1700 lerde dönüyo normal e al bastım hemen 800-900 rpm aralığına düştü şuan kafam rahat
benimki msı ona göre söyliyim msı da sol köşede fan yeri var oraya basıyosun işte hem işlemci hem kasa olarak 2 ye ayrılıyo kontrol etmek için oraya girince ayarları normal e al var oraya basınca normale alıyo benimkindesağ üst de dediğin şey dimi senin benim o normalde
birde senin kasa tek fanlıya ısınma sorunu oluyormusağ üst de dediğin şey dimi senin benim o normalde
benimki asus sağ üst bişey var normalde şuanbenimki msı ona göre söyliyim msı da sol köşede fan yeri var oraya basıyosun işte hem işlemci hem kasa olarak 2 ye ayrılıyo kontrol etmek için oraya girince ayarları normal e al var oraya basınca normale alıyo benimkinde
Post automatically merged:
birde senin kasa tek fanlıysa ısınma sorunu oluyormu
qfan control basıp ordan standart basbenimki Asus sağ üst bişey var normalde şuan
sanırım ben anlatamadım ben benim kasa fanı psu ya bağlı o fanı biosdan kontrol edebiliyormuyum ben edemiyorum biliyorumqfan control basıp ordan standart bas
Post automatically merged:
eğer daha sessiz istiyosanda silent bas