12cm önerdiğiniz fan var mıdır arkadaşlar. rgb vs önemsiz üflesin yeter
tr de yok galibaÜflesin yeter diyorsan fan yaz ne çıkarsa al ama ben kendimde alıcağım şu fanı öneririm : https://www.akakce.com/diger/en-ucu...-2000rpm-3pack-siyah-fiyati,711984088.html?nx
Tanesi 300~ TL ama çok iyiler
hava akışı nasıl cidden iyi dedirtiyor mu?THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
1 aylık ücretsiz prime üyeliği başlat altr de yok galiba
2 set aldım gayet iyitr de yok galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
hava akışı nasıl cidden iyi dedirtiyor mu?
Bende alıcam iki set toplam 6 tane şeklinde ama reverse blade hali yok heralde egzoz fanı olarakda alıcaktım2 set aldım gayet iyi
Hocam özelden mesaj attım ilgilenirseniz yazın lütfen12cm önerdiğiniz fan var mıdır arkadaşlar. rgb vs önemsiz üflesin yeter
Kasanın altına mı takacaksinBende alıcam iki set toplam 6 tane şeklinde ama reverse blade hali yok heralde egzoz fanı olarakda alıcaktım
Gamepower AirTribune bakabilirsiniz 9 tane kullanıyorum duruş ve performansları gayet güzel12cm önerdiğiniz fan var mıdır arkadaşlar. rgb vs önemsiz üflesin yeter
Nzxt h9 kasanın yanına ve altına intake takacağım üçer tane. Reverse tekli satılıyorsa 4 tane alıp birini egzoz olarak diğer üçüncüde sıvı soğutmaya takıcağım ama eğer 3lü satılıyorsa sadece sıvı soğutmaya takıcağımKasanın altına mı takacaksin
Attığım link 3 lü satılıyor. Daisy chainNzxt h9 kasanın yanına ve altına intake takacağım üçer tane. Reverse tekli satılıyorsa 4 tane alıp birini egzoz olarak diğer üçüncüde sıvı soğutmaya takıcağım ama eğer 3lü satılıyorsa sadece sıvı soğutmaya takıcağım
Attığım link 3 lü satılıyor. Daisy chain
2 set aldım, 3 ü öne 1 i arkaya taktım. 2 de yedek tutuyorum