Neler Yeni

Kasa için psu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Bütçe
2500
Merhabalar kasa ve psu yu uzun incelemeler sonucu ayrı ayrı almak istedim kasa olarak rajintek ponos ultra ms 4 kasası iyi gibi duruyor buna 650 veya 700w psu ne alabilirim 235 mm desteği var kasanın herşeyi alır :) Bütçem 2,5k çok az bir şey aşabilir değerlendiriz birlikte

Son düzenleme:

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
işlemci ve ekran kartınız nedir
şimdiki söyleyeceğim sözü daha önceki deneyimlerimden kaynaklanarak yazıyorum
inşallah o kasayı seçeren görseldeki 3 ön 3 üst 1 arka toplamda 7 fan olarak algılayıp almamışsınızdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci ve ekran kartınız nedir
şimdiki söyleyeceğim sözü daha önceki deneyimlerimden kaynaklanarak yazıyorum
inşallah o kasayı seçeren görseldeki 3 ön 3 üst 1 arka toplamda 7 fan olarak algılayıp almamışsınızdır
hayır tabii ki detaylı baktım 3 önde 1 arka da özellikleri genişliği falan da iyi bilirsin ama soğutması nasıl olur bilemem iyidir sanırım şu an topladım sistemi ryzen 5 600, msi b550a-pro, 16gb ram, 1tb ssd ekran kartını daha almadım kasa ve ekran kartı kaldı onu da 4060 ti galax marka olanı alırım sanırım veya 2. el temiz bir şeylere bakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
ben fiyatlandırma listesini siz 2000 dediniz bende 250 daha koydum o şekilde yaptım
bu yüzden bu ürün görünmemişti
bu ürün verimlilik olarak bir tık daha iyi alabilirsin
2500 falan olursa axxess kartıma 350 tl indirim var ona göre biz bütçeyi 2500 de yapabiliriz öyle yardımcı olabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben fiyatlandırma listesini siz 2000 dediniz bende 250 daha koydum o şekilde yaptım
bu yüzden bu ürün görünmemişti
bu ürün verimlilik olarak bir tık daha iyi alabilirsin
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-700-700-w-fiyati,1193080523.html veya https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-adata-xpg-pylon-750b-bkceu-750-w-fiyati,1227215552.html bunlardan hangisi daha iyidir

Son düzenleme:

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
2500 falan olursa axxess kartıma 350 tl indirim var ona göre biz bütçeyi 2500 de yapabiliriz öyle yardımcı olabilir misin

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-700-700-w-fiyati,1193080523.html veya https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-adata-xpg-pylon-750b-bkceu-750-w-fiyati,1227215552.html bunlardan hangisi daha iyidir
bu modele de baktım
marka değeri olarak çok iyi bir markadır
ama senin attığın high power daha iyi

bu ürünün tek avantajını söyleyeyim
cpu güç kablosu daha fazla
1 tane 4+4 1 tane 8 pin cpu güç kablosu var (ekran kartından bahsetmiyorum işlemci için gereken güç kablosundan bahsediyorum)

fakat zaten 8 pin üzeri pin gerektiren işlemcin yok
çok yüksek işlemcilerde ileri seviye oc denemelerinde hem yeterli hem dengeli güç sağlansın diye kullanılıyor o kablo

bu yüzden çok büyük bir eksik görmüyorum ikinci kablonun olmamasını

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
bu modele de baktım

1 tane 4+4 1 tane 8 pin cpu güç kablosu var (ekran kartından bahsetmiyorum işlemci için gereken güç kablosundan bahsediyorum)

çok yüksek işlemcilerde ileri seviye oc denemelerinde hem yeterli hem dengeli güç sağlansın diye kullanılıyor o kablo

fsp ile xpg olanı attım en son ama fiyat olarak evet high power uygun kafam karıştı biraz daha araştırma yapayım da

bu modele de baktım

https://www.crtgamestore.com/nzxt-c750-pa-7b2bb-eu-80-bronze-atx-power-supply bu nasıl hocam

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
fsp ile xpg olanı attım en son ama fiyat olarak evet high power uygun kafam karıştı biraz daha araştırma yapayım da

https://www.crtgamestore.com/nzxt-c750-pa-7b2bb-eu-80-bronze-atx-power-supply bu nasıl hocam
xpg yi görmemiştim
o kadar fiyatı artırmanıza gerek yok
nzxt yi geçenlerde araştırmıştım bir sebepten vazgeçmiştim ama inanın hatırlayamadım şimdi

high power a güvenebilirsiniz
bir çok kişide marka algısı olarak düşüktür ama iyi bir üründür iyi bir markadır

tepe marka a tier ürün değil sonuçta ama sizi yarı yolda bırakmaz
tepe marka ürünler zaten baya baya yüksek seviyelerde satılıyor

sizin sisteminiz için gayet ideal high power

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
xpg yi görmemiştim
o kadar fiyatı artırmanıza gerek yok
nzxt yi geçenlerde araştırmıştım bir sebepten vazgeçmiştim ama inanın hatırlayamadım şimdi

high power a güvenebilirsiniz
bir çok kişide marka algısı olarak düşüktür ama iyi bir üründür iyi bir markadır

tepe marka a tier ürün değil sonuçta ama sizi yarı yolda bırakmaz
tepe marka ürünler zaten baya baya yüksek seviyelerde satılıyor

sizin sisteminiz için gayet ideal high power
ileriye dönük mesela ekran kartı vs. bir şey yükseltecek olsam yani eksileri ne olur bana dezavantajları varmı başka yönden

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
ileriye dönük mesela ekran kartı vs. bir şey yükseltecek olsam yani eksileri ne olur bana dezavantajları varmı başka yönden
4070 serilerini de beslersiniz o psu larla
ama daha ötesi için zaten işlemciyi de güncellemek lazım
daha yeni nesil bir sisteme geçmek lazım
o zamanda tamamen sistemi değiştirmek daha mantıklı gibime geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,046