fp olması iyi ama maks 5 diye düşündümBütçen nedir
kullandığın ürünler mi ?Psu yu 200tl tık hızı kuponuyla 1.5k ya alabilirsin. Kasayla beraber 3.5k tutuyor.
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayır. İmzamda sistemim mevcut pc den giriyorsan görebilirsin.kullandığın ürünler mi ?
Yeniyim valla imza falan anlamıyorum pek ama bana kullanıcıların yorumları lazım yoksa internette fp olarak çok iyi kasalar var ama herhangi bir yorumları yok yüzden kullananlardan istedimHayır. İmzamda sistemim mevcut pc den giriyorsan görebilirsin.
Yani beyaz sistem kuracak olsam tercih edebilirdim.
Kasanın 100e yakın yorumu var beyaz olanının siyah olanın ise 200 e yakın. Yani azıcık araştırıp baksan öğrenirsin.Yeniyim valla imza falan anlamıyorum pek ama bana kullanıcıların yorumları lazım yoksa internette fp olarak çok iyi kasalar var ama herhangi bir yorumları yok yüzden kullananlardan istedim
azıcık baktım evet iyi yorumlar var bünyaminKasanın 100e yakın yorumu var beyaz olanının siyah olanın ise 200 e yakın. Yani azıcık araştırıp baksan öğrenirsin.