Merhabalar. Büyük dosyalar indirirken internetim de yavaş olduğundan dolayı bilgisayar uzun süre açık kalıyor. Bu sürede kasanın, klavyenin ve mouseun ışıklarını kapatmak mümkün mü? Bilgisayar arkada çalışmaya devam edecek yani.
klavye mouseyi sök direk kasa rgb ise kontrolcüden kapat rainbowsa ya direk fan baglantısını sök yada kasanın üstüne örtü atıverMerhabalar. Büyük dosyalar indirirken internetim de yavaş olduğundan dolayı bilgisayar uzun süre açık kalıyor. Bu sürede kasanın, klavyenin ve mouseun ışıklarını kapatmak mümkün mü? Bilgisayar arkada çalışmaya devam edecek yani.
kasayı direk bodruma atarak uzatma kablosuyla monitörü daireye de bağlayabilir.klavye mouseyi sök direk kasa rgb ise kontrolcüden kapat rainbowsa ya direk fan baglantısını sök yada kasanın üstüne örtü atıver
klavyen mousen kasan aurasync gibi yazılımları destekliyosa veya rgb ise kapatırsın zaten degilse yapcak bişey yokBaşka bir çözümü yok mu hocam ben de dusunebiliyorum zaten bunları.
klavyenin üzerinde yokmu acaba kontrol edebileceğin bir tuşKlavyenin programını indirdim ama bir türlü görmedi klavyeyi.
Klavyem razar ornata v3x hocam.klavyenin üzerinde yokmu acaba kontrol edebileceğin bir tuş
kasa modeli nedir?Klavyem razar ornata v3x hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyeyi kapattım ama kasada da sadece kırmızı renk yanıyor RGB yok onun nerden geldiğini bilmiyorum.
Merhabalar. Büyük dosyalar indirirken internetim de yavaş olduğundan dolayı bilgisayar uzun süre açık kalıyor. Bu sürede kasanın, klavyenin ve mouseun ışıklarını kapatmak mümkün mü? Bilgisayar arkada çalışmaya devam edecek yani.
Kasadaki fandan geliyor hocam baktım şimdi.kasa modeli nedir?
Bütün hepsini mı kapatıyor kasadakileri mı?Bios'a girip ErP yi değiştir sorun çözülür
Hayır sadece Mouse, kulaklık vs ışıkları kapanır kasa ışığı kalırKasadaki fandan geliyor hocam baktım şimdi.
Bütün hepsini mı kapatıyor kasadakileri mı?
Özür dilerim soruyu yanlış anlamışım benim dediğim kasa kapanınca ışıkların yanmaması içindiHayır sadece Mouse, kulaklık vs ışıkları kapanır kasa ışığı kalır