PC'yi nereden aldıysan oradan bakabilirsin.Biliyorum kasanın kapağını açarak PSU nun kaç w olduğuna bakabilirim ama bir kere eski bilgisayarım da kasanın kapağını açtım kapatırken vidayı PSU nun içine kaçırdım :d çok korkuyorum başka yolu yok mu ?
letgodan 2.el çöp bir pc bu kasanın kapağını hiç açmadımPC'yi nereden aldıysan oradan bakabilirsin.
mecbur arkadaşıma falan açtıracağım o zaman o tıravma dan sonraKasa modelini bilmeden ve içini açma dan öğrenemezsiniz.
Hmm bilmiyorum o zaman maalesef.letgodan 2.el çöp bir PC bu kasanın kapağını hiç açmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mecbur arkadaşıma falan açtıracağım o zaman o tıravma dan sonra
Aynı hatayı ikinci kez yapmasın, aç kapağıBiliyorum kasanın kapağını açarak PSU nun kaç w olduğuna bakabilirim ama bir kere eski bilgisayarım da kasanın kapağını açtım kapatırken vidayı PSU nun içine kaçırdım :d çok korkuyorum başka yolu yok mu ?
hocam kasanın kapağını açtım baktım psu ya kutuda bir şey yazmıyordu sonra güç tuşunun olduğu yerde kırmızı bir yazı gördüm 220 V yazıyordu bu psu mun 220 v olduğunu gösteren yazı mı yoksa başka bir şey mi ?Aynı hatayı ikinci kez yapmasın, aç kapağı
Fotoğraf atar mısınhocam kasanın kapağını açtım baktım PSU ya kutuda bir şey yazmıyordu sonra güç tuşunun olduğu yerde kırmızı bir yazı gördüm 220 V yazıyordu bu PSU mun 220 v olduğunu gösteren yazı mı yoksa başka bir şey mi ?
pardon win10 kurmuştum bakamamışım.ben biraz araştırdım 220 v yazan psum değilmiş ülkelerin kullanması gereken bir v miktarı varmış türkiyede bunu 110 a düşürürsen psu yanıyormuş kutunun hiç bir yerinde de yazmıyor fakat kasanın anakartı gören kapağını açtım oradan bakınca psu da bir şey yazmıyordu diğer tarafta mı kalıyor acaba ? fotoğraf atıcam zaman bulursamFotoğraf atar mısın