Neler Yeni

Kasa kapağı açmadan psu öğrenme

Jaja50

80+ Silver
Biliyorum kasanın kapağını açarak psu nun kaç w olduğuna bakabilirim ama bir kere eski bilgisayarım da kasanın kapağını açtım kapatırken vidayı psu nun içine kaçırdım :d çok korkuyorum başka yolu yok mu ?

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Biliyorum kasanın kapağını açarak PSU nun kaç w olduğuna bakabilirim ama bir kere eski bilgisayarım da kasanın kapağını açtım kapatırken vidayı PSU nun içine kaçırdım :d çok korkuyorum başka yolu yok mu ?
PC'yi nereden aldıysan oradan bakabilirsin.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kasa modelini bilmeden ve içini açma dan öğrenemezsiniz.

Jaja50

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
letgodan 2.el çöp bir PC bu kasanın kapağını hiç açmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

mecbur arkadaşıma falan açtıracağım o zaman o tıravma dan sonra
Hmm bilmiyorum o zaman maalesef.

Biliyorum kasanın kapağını açarak PSU nun kaç w olduğuna bakabilirim ama bir kere eski bilgisayarım da kasanın kapağını açtım kapatırken vidayı PSU nun içine kaçırdım :d çok korkuyorum başka yolu yok mu ?
Aynı hatayı ikinci kez yapmasın, aç kapağı

Jaja50

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı hatayı ikinci kez yapmasın, aç kapağı
hocam kasanın kapağını açtım baktım psu ya kutuda bir şey yazmıyordu sonra güç tuşunun olduğu yerde kırmızı bir yazı gördüm 220 V yazıyordu bu psu mun 220 v olduğunu gösteren yazı mı yoksa başka bir şey mi ?

hocam kasanın kapağını açtım baktım PSU ya kutuda bir şey yazmıyordu sonra güç tuşunun olduğu yerde kırmızı bir yazı gördüm 220 V yazıyordu bu PSU mun 220 v olduğunu gösteren yazı mı yoksa başka bir şey mi ?
Fotoğraf atar mısın

Jaja50

80+ Silver
Fotoğraf atar mısın
pardon win10 kurmuştum bakamamışım.ben biraz araştırdım 220 v yazan psum değilmiş ülkelerin kullanması gereken bir v miktarı varmış türkiyede bunu 110 a düşürürsen psu yanıyormuş kutunun hiç bir yerinde de yazmıyor fakat kasanın anakartı gören kapağını açtım oradan bakınca psu da bir şey yazmıyordu diğer tarafta mı kalıyor acaba ? fotoğraf atıcam zaman bulursam

Top Bottom