Kasa Karşılaştırması

Croash

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar aklımda iki seçenek var.4 Fanlı Thermaltake J24 mü daha iyi 4 fan ve 240mm sıvı soğutmalı Sharkoon RGB Flow mu daha iyi soğutur?

J24 alırsanız sıvı soğutma almayacak mısınız? İşlemci nedir? J24 ile harici bir soğutma alacak mısınız?

J24 önermem bütçe?
İkisi de önü kapalı sanırım.Dark GUARDIAN öneririm ben düşük bütçe de gayet iyi 100r da olabilir.

J24 alırsanız sıvı soğutma almayacak mısınız? İşlemci nedir? J24 ile harici bir soğutma alacak mısınız?
Hayır
J24 önermem bütçe?
İkisi de önü kapalı sanırım.Dark GUARDIAN öneririm ben düşük bütçe de gayet iyi 100r da olabilir.
Hocam hazır sistem olacağı için sadece bu ikisine bağlıyım.Sharkoonu seçince baya büyük bir bütçe artıyor.Kasa kapalıysa 2 tane sıvı soğutma taksam da soğutmaz biliyorum fakat sharkoon kapalı mı onu bilmiyorum.

Hayır

Hocam hazır sistem olacağı için sadece bu ikisine bağlıyım.Sharkoonu seçince baya büyük bir bütçe artıyor.Kasa kapalıysa 2 tane sıvı soğutma taksam da soğutmaz biliyorum fakat sharkoon kapalı mı onu bilmiyorum.
Sharkoon rgb flow alıp üste 240 radyatör takıp öne de egzoz fanın karşısına bir fan takılabilir.Ama öne takılıyor mu o da bir soru.Sistem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,979
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri