thermalright fanları var onlara bak kasaya masraf demek +2k fan alırsan 1k ya çözen yada onuda satarsın 1k ya 2 2500 e güzel markalı bir kasada alabilinMerhaba arkadaşlar şuan rampage helius kasa kullanıyorum ve çok fazla ses var düşüremiyorum hızını sizce kasamı değişeyim fan mı alayım
Anakartın önemli burada, eğer CHA_FAN çıkışın var ise fan alıp hızlarını kontrol edip güzel bir sonuca ulaşabilirsin.Merhaba arkadaşlar şuan rampage helius kasa kullanıyorum ve çok fazla ses var düşüremiyorum hızını sizce kasamı değişeyim fan mı alayım
B850 tomahawk max wifiAnakartın önemli burada, eğer CHA_FAN çıkışın var ise fan alıp hızlarını kontrol edip güzel bir sonuca ulaşabilirsin.
Kral eğer kasa alırsam 7 8 k ayırırım ama işte gerek varmıthermalright fanları var onlara bak kasaya masraf demek +2k fan alırsan 1k ya çözen yada onuda satarsın 1k ya 2 2500 e güzel markalı bir kasada alabilin
Anakartın çok güzel ve bir sürü SYS_FAN çıkışı var. PWM destekli fan al bir kaç tane tak bu soketlere kullanB850 tomahawk max wifi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral eğer kasa alırsam 7 8 k ayırırım ama işte gerek varmı
Anakartın çok güzel ve bir sürü SYS_FAN çıkışı var. PWM destekli fan al bir kaç tane tak bu soketlere kullan
Hayatimda ilk defa msi anakarta şans vermek isteyip b650m gaming plus wifi almıştım ve farkli markalarin A serisi anakartlarında bile olan standart , sessiz gibi fan modları msi’ın biosunda yoktu. sadece elle 4 kademeli ayar yapilabiliyordu ve nasil ayar yaparsam yapayim fanlar uçak motoru gibiydi. bilmiyorum senin anakartinin biosu ayni mi ama ben sorunu asrock anakarta gecerek çözdümMerhaba arkadaşlar şuan rampage helius kasa kullanıyorum ve çok fazla ses var düşüremiyorum hızını sizce kasamı değişeyim fan mı alayım