Çözüldü✓ Kasa montajsız geldi

götürebilirsen götür muhtemelen ilgilenirler hasarlı geldiğinden daha çok hasar almasın diye o şekilde demiş olabilirler
Yani hocam zar zor da olsa ayarlamaya çalışırım gittiğimde karşlılacağım tablo onarım vs olursa hiç iyi olmayacak iade talep etmemdeki sebep aslında bu aaa fan yanlış takılmış diyip düzeltecek belki anakart işlemci arıza gördü elektronik nede olsa :)

kargoda amma sallanmıştır bu varya soketin ve anakartın içinden geçmiştir o sogutucu :eek: :eek:

İade talebinde bulundum ve aşağıdaki komedi gibi cevap geldi. Adamlar bir de 10-20 gün içerisinde servis veriyoruz diye belirtiyor. Sırf iade hakkımın dolmasını ve THH başvurmamı engellemek için ali cengiz oyunları çeviriyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade talebinde bulundum ve aşağıdaki komedi gibi cevap geldi. Adamlar bir de 10-20 gün içerisinde servis veriyoruz diye belirtiyor. Sırf iade hakkımın dolmasını ve THH başvurmamı engellemek için ali cengiz oyunları çeviriyorlar.
Ek olarak ben iade olarak talep açıyorum. Servis başlığında TAMİR yazıyor akıllı zannediyorlar kendilerini. Her mecrada rezil edeceğim firmayı. Şimdiden THH başvurabiliyor muyum ? Bilgisi olan arkadaşlar var mı

Ekler

• 1751037284697.webp
    1751037284697.webp
    31.6 KB · Hit: 29
İncehesap Gaming gecesinden aldığım bilgisayarda montaj seçeneğini seçmiştim fakat kasa böyle geldi. Kule tipi fan yamuk duruyor. Normalde böyle mi görünmesi gerekiyor? Ayrıca bir fan takılmamış gelmiş. Yardımlarınızı rica ederim.
İade et

İade talebinde dün gelir gelmez bulundum zaten. Hatta kargo yaptım firmaya. İade almayacaklarını söylüyorlar. Şuan ürün ellerinde ve serviste inceleyeceklerini 10-20 iş günü içerisinde geri dönüleceğini ifade ettiler. Tamamen iade sürecini aksatmak için yapılıyor bu hareketler.

İade talebinde dün gelir gelmez bulundum zaten. Hatta kargo yaptım firmaya. İade almayacaklarını söylüyorlar. Şuan ürün ellerinde ve serviste inceleyeceklerini 10-20 iş günü içerisinde geri dönüleceğini ifade ettiler. Tamamen iade sürecini aksatmak için yapılıyor bu hareketler.
Direk tüketici hakem heyetine başvur ya da değişim talep et

Direk tüketici hakem heyetine başvur ya da değişim talep et
Hocam birebir tüm ürünleri sıfır demonte göndersinler tarafıma okeyim. Ama bunları ne olduğunu zararın ne kadar gördüğünü bilmedikleri bileşenleri düzelltik diyip göndericek. O kadar para verip paramızla rezil olacağız.

Hocam birebir tüm ürünleri sıfır demonte göndersinler tarafıma okeyim. Ama bunları ne olduğunu zararın ne kadar gördüğünü bilmedikleri bileşenleri düzelltik diyip göndericek. O kadar para verip paramızla rezil olacağız.
Hocam eğer sadece fotodaki gibi soğutucuda sorun varsa diğer parçalar çalışıyorsa sıkıntı yok bence soğutucuyla sistemi demonte olarak göndermeleri daha iyi

Hocam sonucu açıklandığında benide etiketlermisin

Hocam sonucu açıklandığında benide etiketlermisin
Geçmiş olsun bu arada

Testleri yapılmadan gondermezler o kadar da acemi değillerdir umarım. Yamuk kırık parça varsa degisir de soğutucu nasıl işlemciye zarar verecek ben onu anlamadım. En fazla oluru anakarta zarar vermistir çeke çeke catlatmis vs olabilir, sifiriyla değişir. İşlemcinin hasar göreceğini hiç düşünmüyorum.

Testleri yapılmadan gondermezler o kadar da acemi değillerdir umarım. Yamuk kırık parça varsa degisir de soğutucu nasıl işlemciye zarar verecek ben onu anlamadım. En fazla oluru anakarta zarar vermistir çeke çeke catlatmis vs olabilir, sifiriyla değişir. İşlemcinin hasar göreceğini hiç düşünmüyorum.
Hocam çok derinlemesine bilgi sahibi değilim ama işlemci üzerinde sallana sallana pinlere zarar verebile ihtimalini düşünüyorum. 7800x3d aldım ve nerden baksan 15k şuan tray modelleri. Biraz pimpirikli düşünme durumunda kalıyorum.

Hocam sistem nedir ve kaça aldınız
gpu 9070xt
cpu 7800x3d
1tb samsung 990 pro ssd
tuf b650e wifi anakart 65k sipariş vermiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler