Kasa nasıl temizlenir?

Reaksiyon skoru
10
Selamlar değerli arkadaşlar.

Sizce bir bilgisayar kasasını en iyi ve en sağlıklı temizleme yolu nedir?
Nasıl yapabilirim?

Çok fazla acemiyim bu konularda, umarım yapabilirim.
İyi geceler herkese.

Merhaba, bilgisayarın alalı veya kullanalı 1 yılı geçtiyse termal macun ve ekran kartının termal macun ve pedinin değiştirmenizi öneriyorum hatta işlemcinin ve ekran kartının termal macununu değiştirmeniz çok iyi olur. Uyarıyorum ekran kartının macun ve pedi değiştirmek bir miktar zaman ve çaba istiyor ve her ekran kartını açmak çok kolay değil ve zarar verebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, bilgisayarın alalı veya kullanalı 1 yılı geçtiyse termal macun ve ekran kartının termal macun ve pedinin değiştirmenizi öneriyorum hatta işlemcinin ve ekran kartının termal macununu değiştirmeniz çok iyi olur. Uyarıyorum ekran kartının macun ve pedi değiştirmek bir miktar zaman ve çaba istiyor ve her ekran kartını açmak çok kolay değil ve zarar verebilirsiniz.
Eğer hiç yapmadıysanız ve biraz yüksek bir sistem kullanıyorsanız ben hiç denemeyin derim.

Genelde bilmeyen kişiler süpürgeyle vs deneyip sıkıntı yaşıyorlar kardeşim çok riske atma zarar verebilirsin

hava püskürtücü kompresör ile hava tutulur kasaya.6 yada 12 ayda bir işlemci macunu değişir size kalmış. ekran kartı için bir şey diyemeyeceğim

Geri