Neler Yeni

Kasa ön fanları çalışmıyor

Reaksiyon skoru
1
PC yi ilk calistirdigim zaman kasamin ön tarafındaki üç fanin üstteki ve altta fanları çalışmıyor fakat ortadaki fan sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve çalışmayan fanların RGB ışıklarında herhangi bir problem yok. Üst ve alt fanı hafifçe elimle dondurdugumde ise yavaş bı şekilde çalışmaya başlıyor ve PC kapanana kadar bu şekilde dönmeye devam ediyor. Ancak dediğim gibi biraz yavaş dönüyor ve soğutma adına pek bir katkısı olmuyor. Sizce sorun nedir fanların değişmesi mi gerekir yoksa başka bir müdahale mi lazım

PC yi ilk calistirdigim zaman kasamin ön tarafındaki üç fanin üstteki ve altta fanları çalışmıyor fakat ortadaki fan sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve çalışmayan fanların RGB ışıklarında herhangi bir problem yok. Üst ve alt fanı hafifçe elimle dondurdugumde ise yavaş bı şekilde çalışmaya başlıyor ve PC kapanana kadar bu şekilde dönmeye devam ediyor. Ancak dediğim gibi biraz yavaş dönüyor ve soğutma adına pek bir katkısı olmuyor. Sizce sorun nedir fanların değişmesi mi gerekir yoksa başka bir müdahale mi lazım
Fanları temizleyip yağlamak sorunu çözebilir. Değiştirmeden önce bir deneyin derim.

Aslında kasayı daha bugün satın aldım. Yani fanlar sıfır takıldı.
O zaman aldığınız yer ile görüşün hocam direk. Kendiniz müdahale etmeyin bırakın onlar çözsün sorunu.

Ürünü internetten aldim ve aradığımda en erken 21 gün sonra kasayı geri alabileceğimi söylediler. O yüzden geri yollamak istemiyorum
Önerebileceğim başka bir şey yok malesef hocam. Olmadı fanların güç bağlantılarını bir kontrol edin. Umarım sorununuzu çözersiniz.

Kasa fanlarının güç bağlantılarını siz mi yaptınız ? Kasa nedir acaba ?
Hayır ben yapmadım PC hazır toplanmışti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğim başka bir şey yok malesef hocam. Olmadı fanların güç bağlantılarını bir kontrol edin. Umarım sorununuzu çözersiniz.
Yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim kardeşim. saol 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,275
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri