Kasa Ön Panel (XIGMATEK EN48281 LUX S)

UtkuGARIP

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar

Görseldeki kasayı kullanıyorum. Alalı yaklaşık 2 yıl oldu. Ön panel baya tozlanmış. Nasıl çıkartacağım web sitesinde yok. Youtube bile baktım. Kasanın altında boşluk var mı diye kontrol ettim, yok. Lütfen yardım edin.

1762267638772.webp

Merhaba arkadaşlar

Görseldeki kasayı kullanıyorum. Alalı yaklaşık 2 yıl oldu. Ön panel baya tozlanmış. Nasıl çıkartacağım web sitesinde yok. Youtube bile baktım. Kasanın altında boşluk var mı diye kontrol ettim, yok. Lütfen yardım edin.

Alıntıyı görüntüle
Hocam paneli hafif çekince muhtemelen gelir, korkmanıza gerek yok kırılacağını sanmam :D

Hocam ön panelin iç kısmından bahsediyorum, sağ ve solda boşluk varya orayı tutmanı kastetmiştim.

Bulamadım. :) Eski "Sadece kasa" döneminden olduğum için böyle bir kasa kullanmak çok değişik bir his. Sağ ve sol kapakları çıkartıpta baktım ama bulamadım. :(

Bulamadım. :) Eski "Sadece kasa" döneminden olduğum için böyle bir kasa kullanmak çok değişik bir his. Sağ ve sol kapakları çıkartıpta baktım ama bulamadım. :(
O zaman fanları içten söküp temizleyin, ürünü elimle görerek tutamadığım için yardımcı olamıyorum maalesef, önümde olsa inceler bulurdum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri