Kasa önerir misiniz sisteme

ben normal warcry kullandım fanları özenle yerleştirmeme rağmen çok sıcaktı
ASUS TUF Gaming GT502 Horizon Beyaz
Arkadaşın attığı kasa hoşuma gitti fakat 7 7.5k arası beyaz olmayacak siyah olacak ve nedense düz dikdörtgen değilde akvaryum hoşuma gidiyor mobilyacıyım ve kendime masa yaptım o yüzden akvaryum kasa çok hoş duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes için teşekkür ederim yorumlarınız için

ASUS TUF Gaming GT502 Horizon Beyaz
Arkadaşın attığı kasa hoşuma gitti fakat 7 7.5k arası beyaz olmayacak siyah olacak ve nedense düz dikdörtgen değilde akvaryum hoşuma gidiyor mobilyacıyım ve kendime masa yaptım o yüzden akvaryum kasa çok hoş duruyor

Herkes için teşekkür ederim yorumlarınız için
akvaryum alacaksan nzxt h6 flow öneririm hava akışı en iyi akvaryumlardan biri.

akvaryum alacaksan nzxt h6 flow öneririm hava akışı en iyi akvaryumlardan biri.
arkadaşımızın attığı gt50w

gt502 nasıl peki telefonda kötü olduğu için yazamıyorum =/

nzxt h6 flow yada gt502 arasındayım eve gittiğim zaman bakayım ikisinden birisine

gt502 nasıl peki telefonda kötü olduğu için yazamıyorum =/

nzxt h6 flow yada gt502 arasındayım eve gittiğim zaman bakayım ikisinden birisine
Ben NZXT ve Lian Li'ciyim, Ayrıca ASUS öküz gibi duruyor hiç zarafet yok. Akvaryum kasaların full tower kasalara göre hava akışı benim izlenimime göre kötü, ama h6 da yan paneldeki fanların açısı sayesinde bu zayıflık olmuyor.

Ben NZXT ve Lian Li'ciyim, Ayrıca ASUS öküz gibi duruyor hiç zarafet yok. Akvaryum kasaların full tower kasalara göre hava akışı benim izlenimime göre kötü, ama h6 da yan paneldeki fanların açısı sayesinde bu zayıflık olmuyor.
Asusun öküz gibi olması bir ayrı hoşuma gitti sizin dediğiniz fiyatına zam O11 Vision da hoşuma gitti vallaha hahaha aga çok arada kaldım

5k ile başlayınca ben 5kcivarı kaldım ama 7k ya çıkıyorsan kesin Lian Li al :ROFLMAO:

Evet efendim sığıyor fakat akvaryum kasa için masaya ona göre dizayn etmiştim o yüzden kafamda akvaryum kafa hissiyati var =/
O11 Vision Compact alınabilecek en mantıklı akvaryum kasa 6000 TL civarıydı 2 gün önce stoklar değişiyor devamlı.

O11 Vision Compact alınabilecek en mantıklı akvaryum kasa 6000 TL civarıydı 2 gün önce stoklar değişiyor devamlı.
Bu arada tavsiyenden sonra o11 compact aldım h6 flowdan kayıp baya memnun kaldım, mühendislik harikası fena premium bi kasa :D Kurarken her dk bunu da mı düşünmüşler dedim. Tek eksiği alt kısma fan taktıktan sonra ekran kartına strimer plus taktığımda fanlara değiyor, temas etmemesi için baya uğraştım. Ama masraflı da bi kasa :D Bende lianli sl inf ve çakmaları karışık şekilde kurdum akvaryum olmasına rağmen cpu 50-52derecelerde (7800x3d, galahad 2 Trinity) ekran kartı eskiye göre bi tık sıcak 3090 rog 65-67cydi furmarkta şuan 73.
Evet efendim sığıyor fakat akvaryum kasa için masaya ona göre dizayn etmiştim o yüzden kafamda akvaryum kafa hissiyati var =/
Ayrıca bence kesinlikle şuna bak;
https://www.REFERAL LİNK!1lFSBlR2MJ/
Kendinden 4 fanla geliyor, kendinden kontrol edilebilir led şeridi de var ve baya geniş kasa. Ben o11 compacttan önce buna bakıyordum trye gelmesi uzun sürer diye o11 çektim.

HACII Dragons North Evo Visionds hoşuma gitti ahhshhdhshsh

Lian Li de hangisi mesela 10 13k çıkabilirim vallaha 2 3 hafta beklerim sistem için
O11D Evo RGB veya XL olabilir ama büyükler.

Geri