Kasa önerir misiniz sisteme

55L ve üzeri kasaya alıştıysanız gerçekten 45L az gelebiliyor ama kablolaması çoğu mid tower kasadan çok daha ferah kalıyor içerisi.
Fanları da cabası.
Daha geniş model isterse Lancool 216 öneririm 56L içerisi 2K fiyat farkı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CFM değerleri kaç bu fanların baktınız mı acaba?
hayır bakmadım efendim nereden bakacağım bilmiyorum

İşlemci :Ryzen 7 9800x3d
Ekran Kartı :Asus Tuf/Prime 5080
Anakart :B650
Ram: ( 32gb olacak )
Depolama :M2 SSD 1TB Msi Spatium ve eski pc harddisk 1tb alacağım oradan
Psu: 1000W Gold Sertifikalı
Kasa: dediğiniz gibi O11 compact/vision
Soğutucu:Arctic liquid freezer 3 360

40-50 arası bir şeydi yanılmıyorsam.
Abi sistem böyle olucak cryptology abi ile görüştüm seninde görüşünü görmek isterim

Bende bulamadım. CFM değerleri bence en önemlisi. 69 altının bir faydası olduğuna inanmıyorum ben. En kötü 59 olsun hadi.

Bende bulamadım. CFM değerleri bence en önemlisi. 69 altının bir faydası olduğuna inanmıyorum ben. En kötü 59 olsun hadi.
P12 P14 Max alacağım yada o attığım linktekileri alacağım P12 p14 max biraz gürültülü yani sesli çalışıyor fakat bir problem olacağını zannetmiyorum o kadar abartılı sesi yoktur bence p12 14 cfm değerlerini bakmadım

P12 P14 Max alacağım yada o attığım linktekileri alacağım P12 p14 max biraz gürültülü yani sesli çalışıyor fakat bir problem olacağını zannetmiyorum o kadar abartılı sesi yoktur bence p12 14 cfm değerlerini bakmadım
P12 MAX 81 CFM
P14 MAX 95 CFM

P12 MAX 81 CFM
P14 MAX 95 CFM
P12-P14 hangi modeller hocam bana da link atar mısınız?
Çok güzelmiş değerleri işte bu alınır.

P12 MAX 81 CFM
P14 MAX 95 CFM
Bu değerler yanıltıcı. O fanların maksimum RPM değeri çok fazla, haliyle çok gürültülüler. O CFM değerlerinin bir gerçekçiliği yok o hızda kullanamazsın.

Bu değerler yanıltıcı. O fanların maksimum RPM değeri çok fazla, haliyle çok gürültülüler. O CFM değerlerinin bir gerçekçiliği yok o hızda kullanamazsın.
O11 compact alacağım ve fanlar o olacaktı sence ? hangi fanları düşünüyorsun Mehmet abi

P12-P14 hangi modeller hocam bana da link atar mısınız?
Çok güzelmiş değerleri işte bu alınır.
https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-max-120-mm-aacfan00280a-fiyati,850921230.html (4x)

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p14-max-acfan00287a-14-cm-fiyati,825509735.html (3x)

Zaten önemli olan 1500/1800 RPM civarı yüksek CFM'li bir fan bulmak. 2000 olsa da iyi. 1000 RPM'de gayet sessiz çalışır bence her fan.

Zaten önemli olan 1500/1800 RPM civarı yüksek CFM'li bir fan bulmak. 2000 olsa da iyi. 1000 RPM'de gayet sessiz çalışır bence her fan.
P12, P14 fanların hava akışı 40-50 CFM anca gelir kullanılabilir RPM değerlerinde.

2800 RPM diyor hocam bunlar gerçekten çok fazla.
1400 RPM'de çalıştırsan gene ses yaparlar. Bilemedim CFM değerleri çok iyi ama ya.

2800 RPM diyor hocam bunlar gerçekten çok fazla.
1400 RPM'de çalıştırsan gene ses yaparlar. Bilemedim CFM değerleri çok iyi ama ya.

3330rpm diyor efendim

Kendi satış yerinde 3330rpm diyor efendim
Hocam "efendim" demeyin lütfen yaşım büyük değil o kadar.
Gürültü seviyesi 20 desibel çok iyi ama 3300 RPM nedir ya.
CPU soğutucu olur aslında bundan :D

Hocam "efendim" demeyin lütfen yaşım büyük değil o kadar.
Gürültü seviyesi 20 desibel çok iyi ama 3300 RPM nedir ya.
CPU soğutucu olur aslında bundan :D
Sanaldan herkese saygım olduğu sürece" abi efendim " demek benim bir huyumdur lütfen kusuruma bakmayın 3300 RPM dediğin gibi fazla P12 Max 4 adet P14 Max 3 adet alacağım ve bunu kullanan bir abim var o suan bana öneriyor fiyatına göre iyi sıvı soğutmada olucak ama dediğiniz gibi sesten gürültüsünden biraz tedirginim fakat bundan başka O11 Compact kasasına alacağım fanları bilmiyorum vallaha

Geri