Çözüldü✓ Kasa önerisi Corsair vs Bitfenix

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
3000
Arkadaşlar selamlar çok kararsız kaldığım bir konu sizlere danışma kararı aldım hangi kasa benim için daha iyi olur konusunda öneride bulunacak olursanız çok sevinirim

Anakartım Gigabayte b550 DS3H
İşlemcim Ryzen 7 5700x
Soğutucu olarak kule tipi soğutucu kullanıyorum Thermalright Phantom Spirit 120 SE A-Rgb modeli
Elimde 4 adet Arctic P12 PWM PST A-RGB fanlar bulunmakta
Kararsız kaldığım kasalarda

BITFENIX Nova Mesh SE TG

CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000

Daha önce bir konu açmıştım bütçe olarak 4.000 belirlemiştim lakin biraz kısmak zorunda kaldım güncel kasamda Rampage Azor modeli ön tarafi tamperli cam olduğu için pek memnun değilim yaz zamanı ön taraftaki camı söküyorum kışın geri takıyorum bütün tozlarda ön tarafta bir filtre olmadığı için fanlara yapışıyor ne yapmam gerek çok kararsızım sizlerin tavsiyesi ne olur fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Bu bütçede zoko amiral alırdım.
Az üstüne çıkarsan A21 plus da güzel cihaz.
İkisinin de 360mm sıvı soğutma desteği var ilerde başın ağrımaz.

Bu bütçede zoko amiral alırdım.
Az üstüne çıkarsan A21 plus da güzel cihaz.
İkisinin de 360mm sıvı soğutma desteği var ilerde başın ağrımaz.
Zoko Amirali baya beğendim hocam görüntü olarakta çok hoşuma gitti açıkçası birazcık daha bakacağım teşekkürler

Zoko Amirali baya beğendim hocam görüntü olarakta çok hoşuma gitti açıkçası birazcık daha bakacağım teşekkürler
camında menteşe olması beni rahatsız etti ben de kasa bakıyorum da o cam sökülmüyor ise yan taraf bence sıkıntı ya yoska zoko karizma duruyor baya

camında menteşe olması beni rahatsız etti ben de kasa bakıyorum da o cam sökülmüyor ise yan taraf bence sıkıntı ya yoska zoko karizma duruyor baya
Bir kaç videosunu izledim o menteşeyi kaldırıp sökebiliyorsunuz
Kasa yerli üretimmiş sunum videosunu youtube dan bulabilirsiniz arkadaşın enerjisi yüksek güzelce anlatmış kablolama olarakta kasanın arkasında plastik kelepçeler var
Corsair kasa ile Zoko Amiral arasında cok kararsız kaldım Zokonun tek kötü yanı fanları çok kötü

Alakası yok xd Bizim hırsızlar darkflash dk31in üstüne zoko yazdırıp yerli üretim diye satıyor.
Anladım hocam çakallar yaparlar 😂
Kasadanda kalmamış zaten sadece kendileri satıyor n11 trendyol üzerinden ne yaptılar Tr deki bütün kasaları topladılar mı acaba

Anladım hocam çakallar yaparlar 😂
Kasadanda kalmamış zaten sadece kendileri satıyor n11 trendyol üzerinden ne yaptılar Tr deki bütün kasaları topladılar mı acaba
Corsair 480T de baya güzele benziyor hocam incelemelere bakmadım ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri