Neler Yeni

Kasa Önerisi Dragos Ocean Curved vs Asus Prime AP201 White Setup

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fikri
Uyarı: Bu Entry reklam amaçlı değildir foruma danışarak bilgi toplama amaçlıdır

6141 TL'ye yerli yapım(Atom Bilisim) kasa Dragos markası.

750W PSU +7 tane Lian Li İnfinity taklidi beyaz ARGB fanla geliyor.N11'den de peşine 3 taksit alınabiliyor.

Kalite şüpheli kasanın yapıldığı materyale dair bilgi bulamadım ancak curved camının yekpare epey kalın temperli cam olduğu bilgisine vakıfım.
PSU kalitesi ve ömrü (bir psu ne kadar kalitesiz yapılabilir ki??) fanların materyal kalitesi ve performansı hakkında bilgiye erişemedim.
Ben bu sisteme 7500f 280mm AIO ve 3070ti takmayı düşünüyorum yaklaşık bir termal performans kestiremiyorum açıkçası.

Kasa'nın ekstraları hoşuma gitti dahili fan hub ve fan kontrolcü kumandası var keza onların kalitesi hakkında da info yok fan kontrolcüler genelde çok kaliteli olmuyor zaten.

Kasayı almaya yeltendim açıkçası ancak şuan kafamda tonla soru işaretleri var 6000 liraya bu kadar ürün içeriği hoşuma gitti ancak kasa hakkında bilgilerimin kısıtlı olması blind buy gibi hissettiriyor.

Öte yandan 2.ci bir opsiyon daha var Gaminggen'de iyzico %10 indirim şeysi var alışveriş tutarının %10'unu iyzico balansınıza iade ediyorlar ama tabii ki şartlı yine o balansı iyzico anlaşmalı platformlarda kullanmak kaydıyla her neyse ben bu indirimin meyvesini yiyebilirim değerlendirme yaparken bunu da göz önünde bulunduralım.

2.ci opsiyonumuz

Gaminggen ASUS AP201 White Temperli camlı kasa + yine Lian li taklidi 3 adet thermalright fan + thermalright fan ve argb hub + enermax 700W psu(ya da 2.ci elden daha kaliteli psular)= 8300 TL(830 tl iyzico geri yatıracak ama o balans nakit çekilmiyor ben yine gaminggen de kullanırım)

kasanın tepesine de yine 280mm nzxt kraken beyaz takacağım.
aslında ben bu opsiyondan yanayım AP201'in küçük olmasını seviyorum estetikte aynı zamanda ama hem iyzico miyzico falan uzun iş (iyzico parayı çok büyük iht yatırır ama garantisi yok tabii ki) hem bu şekilde biraz daha pahalı ama onun yanında kaliteli ürünlere ulaştığının garantisi var.

Durum bu şekilde pc toplamak hastasına bir iş anlayacağınız.

Sevgili dostlar sizler ne düşünüyorsunuz benim yerimde olsanız tercihiniz ne şekilde olurdu??

Ekler

• Kasa set.png
    Kasa set.png
    47.6 KB · Hit: 5

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ap201 kadar kötü bir kasa görmedim onun yerine a21 plus tercih ederdim

Top Bottom