Kasa Önerisi

Rediph

80+
Reaksiyon skoru
70
Ryzen 3 1200
GTX 1050 TI
Corsair Vengeance DDR3 Ram (1x8)
Gigabyte B450M S2H
Xigmatek X-Calibre 80+ 500W PSU
Kingston HyperX FURY 240 GB SSD

Bu sisteme en iyi kasa hangi seçim olur? Bütçem en fazla 300 TL.

Kasa seçimi kişisel bir seçimdir benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin.Tercih yaparken kaliteli bir marka olmasına , kablo saklama alanı olmasına , fan dahil olmasına , ön portların da USB 3.0 olmasına gibi özelliklere dikkat ederek gözüne hoş gelen kasayı alabilirsin.

Kasa seçimi kişisel bir seçimdir benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin.Tercih yaparken kaliteli bir marka olmasına , kablo saklama alanı olmasına , fan dahil olmasına , ön portların da USB 3.0 olmasına gibi özelliklere dikkat ederek gözüne hoş gelen kasayı alabilirsin.
Ondan demedim hocam, fiyatı makul olan ve hava akışı iyi olan bir kasa önerisi için açmıştım, yazmayı unutmuşum. Affola.

Ondan demedim hocam, fiyatı makul olan ve hava akışı iyi olan bir kasa önerisi için açmıştım, yazmayı unutmuşum. Affola.
Estağfurullah hocam,kişisel görüşüm artık hava akışı kötü kasa kalmadı neredeyse her kasaya 3-4 tane fan takılmış halde satıyorlar.Yazmış olduğum özelliklere dikkat ederek alacağınız her kasa sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,589
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri