- Konu Sahibi Konu Sahibi
Toplam Max 900 950 TL gene odları bahane eerek arttırırım belki D:Hocam eğer psuyu ayircaniz butceyi kasaya ayircaniz butceyi solerseniz sevinirim
Toplam Max 900 950 TL gene odları bahane eerek arttırırım belki D:Hocam eğer psuyu ayircaniz butceyi kasaya ayircaniz butceyi solerseniz sevinirim
Bunu öneririm, ben olsam bu fiyata direkt bu ikiliyi alırdım.
Anakart : Asus Prime B450M-k sıkıntılı sakın almayın.Ekran Kartı : Asus TUF RX 5700
İşlemci : R5 3600
Anakart : Asus Prime B450M-k
Bu Parçalar Alındı Ram ı De Sipariş Edicem 1 Hafta İçinde
Şu kasanın psusuz modeli yok mu hiç ?Bunu öneririm, ben olsam bu fiyata direkt bu ikiliyi alırdım.
Şu kasanın psusuz modeli yok mu hiç ?
Yok ben almıyacam sadece merak ediyorum şu kasa aşırı hoşuma gidiyor ama psum var sıkıntı oBenim önerilerime bakın. PSU çok dandik olur kasa ile gelen olursa. Dikkat edin.
Bildiğim kadarıyla güç kaynağı olmadan satılmıyor.Şu kasanın psusuz modeli yok mu hiç ?
Bendekiyle aynı güç kaynağı vardır bence corsair benimkideBildiğim kadarıyla güç kaynağı olmadan satılmıyor.
Elindeki güç kaynağını satıp bu kasayı alabilirsin.
Hem içerisindeki 550W lik güç kaynağı da çok kalitelidir.
İçerisinde bu güç kaynağından var.Bendekiyle aynı güç kaynağı vardır bence corsair benimkide
Bende bu var https://www.hepsiburada.com/corsair-builder-series-vs550-550w-psu-cp-9020171-eu-p-hbv00000bzjoxİçerisinde bu güç kaynağından var.
Corsair Builder VS550 550W 80+ Power Supply (CP-9020097-EU) Fiyatı
Corsair Builder VS550 550W 80+ Power Supply (CP-9020097-EU) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynı değiller ancak aralarındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Belki de kasanın içerisinde senin güç kaynağından da olabilir.
Aynen ama bence bu kasa bu zaman alınmaz corsairın 4000D airflow serisi daha şık 2 fan ve kasayı alsam missAynı değiller ancak aralarındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Belki de kasanın içerisinde senin güç kaynağından da olabilir.